ΑΝΤΡΕΣ

«Παιχνίδι με παιχνίδι μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας…»

Για τη χθεσινή(4/4) νίκη επί της Ομόνοιας και την πρωτοπορία στη βαθμολογία με δύο βαθμούς, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη χθεσινή νίκη: «Έπρεπε οπωσδήποτε να επανέλθουμε άμεσα στα νικηφόρα αποτέλεσμα και να προσθέσουμε τρεις βαθμούς στη συγκομιδή μας. Το πράξαμε και προχωράμε. Δεν έχουμε πετύχει ακόμα τίποτα. Κάθε παιχνίδι είναι μια καινούρια ιστορία».

Για το γεγονός ότι ο Απόλλωνας σεβάστηκε την Ομόνοια: «Θα πρέπει να αντιλαμβανόμαστε κάποια δεδομένα της ζωής. Όταν βλέπεις μια ομάδα η οποία έχει τεράστια ιστορία και την βλέπεις ότι δεν μπορεί, δεν μπορείς να την πληγώσεις περισσότερο. Ο Απόλλωνας είναι μια σοβαρή ομάδα. Πρέπει να σέβεσαι πάντοτε την ιστορία της άλλης ομάδας».

Για το παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση: «Είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο πολύ μεγάλες ομάδες. Σαφέστατα σεβόμαστε την Ανόρθωση. Προμηνύεται ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Θα τους σεβαστούμε και θα τους φιλοξενήσουμε όπως μας φιλοξένησε η Ανόρθωση στο Αντώνης Παπαδόπουλος».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Έχουν απομείνει πέντε αγώνες. Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας. Έχουμε τρομερή πίστη στις δυνατότητες μας και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τους περισσότερους βαθμούς για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Οι ευχές του Φανούριου Κωνσταντίνου για το Πάσχα: «Να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές. Να περάσουμε καλή με τις οικογένειες μας και να επανέλθουμε για την τελική ευθεία της χρονιάς»

 

 

Comments
To Top