ΑΝΤΡΕΣ

Πιο ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ συνεχίζουμε!!!

Με σοβαρότητα, καθαρό μυαλό και πάνω απ΄όλα σωστή αντίδραση η ομάδα μας επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα κερδίζοντας με  και σε συνδυασμό με την απώλεια του αντιπάλου μας για τον τίτλο, απέκτησε και πάλι το “μαξιλαράκι” της διαφοράς των βαθμών που είχε χάσει στον αγώνα με την ΑΕΚ! Πλέον το μυαλό στρέφεται στον επαναληπτικό Κυπέλλου με την Ανόρθωση την Τετάρτη(11/4)!

Με γκολ για την ομάδα μας ξεκίνησε ο αγώνας κόντρα στην Ομόνοια αφού μόλις στο 3΄μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Πέδρο, ο Ζελάγια με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Η ομάδα μας μετά και το γκολ πήρε τον έλεγχο του αγώνα και στο 11΄μετά από ωραία μπαλιά του Ρομπέρζ από την άμυνα ο Γιάκολις έφυγε μόνος από δεξιά αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά τον αντίπαλο τερματοφύλακα, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0.

Στο 14΄και στο 15΄έγιναν δύο φάσεις, πρώτα ένα γκολ του αντιπάλου που ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στο επόμενο λεπτό μια φάση με τον Ζελάγια να πέφτει στην περιοχή. Στο 18΄μετά από σέντρα του Ντα Σίλβα από δεξιά ο Σκέμπρι με κεφαλιά έκανε το 2-0! Στο 24΄μετά από σέντρα του Γιάκολις ο Ζελάγια με προβολή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι χάνοντας μια πολύ καλή ευκαιρία. Το μισάωρο κύλησε με την ομάδα μας να έχει την κατοχή και να ελέγχει τον αγώνα προηγούμενη με δύο τέρματα του αντιπάλου, ενώ είχε και δύο πολύ καλές ευκαιρίες! Στο 34΄ και πάλι ασίστ από δεξιά του Πέδρο και ο Ζελάγια δεν λάθεψε και έκανε το 3-0 μέσα σε πανηγυρισμούς από την κερκίδα. Μετά και από το ένα λεπτό καθυστερήσεων που πρόσθεσε ο διαιτητής της αναμέτρησης το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να έχει τον πλήρη έλεγχο αλλά και με τρία τέρματα υπέρ της!

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας το Β΄ημίχρονο χάνοντας όμως μεγάλη ευκαιρία στο 47΄όταν μετά από ατομική ενέργεια ο Γιάκολις σούταρε μέσα από την περιοχή για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας. Στο 55΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μάρκοβιτς να παίρνει τη θέση του Σακέττι. Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο της επανάληψης κύλησε χωρίς κάτι το αξιόλογο με τους ποδοσφαιριστές μας να έχουν τη μπάλα και να διαχειρίζονται το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Στο 68΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Πίττα να παίρνει τη θέση του Πέδρο και να αγωνίζεται ως δεξί μπακ! Η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας έγινε στο 76΄ με τον Χατζηβασίλη να παίρνει τη θέση του Σκέμπρι. Ο αγώνας κυλούσε σε ήρεμους ρυθμούς αφού όλα είχαν κριθεί από το πρώτο ημίχρονο και η ομάδα μας έκανε συντήρηση δυνάμεων. Εκτός από κάποια κόρνερ μέχρι και το τέλος δεν υπήρχε κάτι το αξιόλογο. Αφού ολοκληρώθηκαν και τα δύο λεπτά των καθυστερήσεων το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να επανέρχεται στις νίκες ξεπερνώντας το εμπόδιο της Ομόνοιας με 3-0!

 

Comments
To Top