ΑΝΤΡΕΣ

MorethanFootball!(video)

Αυτές τις μέρες διανύουμε την «εβδομάδα» εκστρατείας #MorethanFootball η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα (08/04). Μια εβδομάδα δράσης, η οποία δίνει την ευκαιρία στις ομάδες του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου και σε άλλους φορείς, να προβάλουν την κοινωνική τους δράση σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Την εβδομάδα υποστηρίζει τόσο η UEFA όσο και το ECA.

Το #MorethanFootball είναι μια ευρωπαϊκή πρωτοβουλία της οργάνωσης EFDN (European Football for Development Network), στην οποία και συμμετέχει ο Απόλλωνας Λεμεσού από το 2015 ως τακτικό μέλος. Το EFDN είναι ευρωπαϊκό δίκτυο στο οποίο συμμετέχουν μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι από την Ευρώπη και σκοπός του είναι να θέσει διαδικασίες, μέσα από τις οποίες οι ποδοσφαιρικές ομάδες θα προσφέρουν στην υγεία, στην εκπαίδευση, στο δικαίωμα στην εργασία, στη δημιουργία ευκαιριών για τους νέους καθώς επίσης και στην κοινωνική ενσωμάτωση.

Μέσω της χρήσης του hashtag #Μorethanfootball ο Απόλλωνας Λεμεσού θα προωθήσει όλες τις ενέργειες του για την εκστρατεία.

 

 

 

Comments
To Top