ΑΝΤΡΕΣ

«Όταν κερδίσαμε τον ΑΠΟΕΛ δεν πήραμε τον τίτλο, όταν χάσαμε από την ΑΕΚ δεν τον χάσαμε»!

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή Passing Game του ACTIVE ήταν ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Φάνης Κιννής οποίος αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας μας από την ΑΕΚ.

Οι κυριότερες τοποθετήσεις του:

«Δυστυχώς ήταν ένα παιχνίδι που δεν μας βγήκε. Βλέπουμε ήδη το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε σε δύο μέρες να διορθώσουμε τα λάθη και να πάμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα δεν είχαμε κάτι που δεν είχαμε την προηγούμενη χρονιά. Οι παίκτες δεν είναι μηχανές. Δεν μας παίρνει από κάτω, υπάρχει πίστη πως μπορούμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Έχουμε παίκτες να αντικαταστήσουμε τις οποιαδήποτε απουσίες».

«Όταν κερδίσαμε τον ΑΠΟΕΛ δεν πήραμε τον τίτλο. Όταν χάσαμε από την ΑΕΚ δεν τον χάσαμε. Η ομάδα θα είναι εκεί μέχρι το τέλος. Έχουμε πεισμώσει ακόμα περισσότερο. Από την Τετάρτη θα δείξουμε άλλο πρόσωπο, πίστη και επιμονή για να μπορέσουμε να τον κατακτήσουμε. Οι παίκτες μας έχουν πεισμώσει ακόμα περισσότερο, ήταν κακή παρένθεση και βλέπουμε μπροστά. Δεν στεκόμαστε στο παιχνίδι του Σαββάτου. Είμαστε τυχεροί που έχουμε παιχνίδι τόσο σύντομα για να μπορέσουμε να επανορθώσουμε αυτό που χάσαμε με την ΑΕΚ. Είναι εξίσου δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια».

«Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να αναλύσεις τα πάντα εύκολα. Η δουλειά που γίνεται είναι συλλογική. Κάποιοι παίκτες δεν ήταν σε κακή μέρα, όμως είμαστε συνειδητοποιημένοι, ξέρουμε πως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι ήττες και θα τις αντιμετωπίσουμε με τον τρόπο που πρέπει».

 

Comments
To Top