ΑΝΤΡΕΣ

Ντέρμπι με φαβορί την Ανόρθωση στο 1.80 στην Bet on Alfa

Με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ολοκληρώνεται η 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας. Οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Πάφος και Ομόνοια-Ανόρθωση προσφέρονται στο κουπόνι της Bet on Alfa με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και εξαιρετικές αποδόσεις

Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις και να κάνετε τις δικές σας επιλογές τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Χρονικά πρώτο θα γίνει το ματς στο Μακάρειο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Πάφο, με το διπλό να προσφέρεται στο 1.75. Στο 4 είναι η απόδοση για νίκη του Ολυμπιακού και στο 3.55 προσφέρεται το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals είναι στο 1.85, ενώ απόδοση 1.80 έχει τόσο το under 2.5 goals, όσο και το Goal – Goal.

Στο ντέρμπι στο ΓΣΠ υπάρχει φαβορί και είναι η Ανόρθωση με απόδοση 1.80 για να φύγει με το διπλό κόντρα στην Ομόνοια. Η νίκη των γηπεδούχων προσφέρεται στο 4, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 3.50. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.80, το under 2.5 goals 1.85 και το Goal – Goal 1.75.

Προσφέρονται και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε πιο εύκολα από ποτέ κυπριακό ποδόσφαιρο, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Comments
To Top