ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Όπου τον βρίσκει ο Σάσα τον «γλεντάει»!(video)

Το Σάββατο (31/3), κόντρα στην ΑΕΚ εκτός έδρας, ο Σέρβος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Σάσα Μάρκοβιτς θα συναντήσει για τέταρτη φορά στην καριέρα του ένα παλιό γνώριμο του με τον οποίο αγωνίστηκαναντίπαλοι και εκτός του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Ακοράν τον οποίο ο Μάρκοβιτς αντιμετώπισε ως αντίπαλος, πέραν της πρόσφατης, δύο ακόμη φορές την περίοδο 2015/16 στη SegundaDivisión της Ισπανίας.

Για πρώτη φορά συναντήθηκαν στις 20 Σεπτεμβρίου, 2015, και με τους 2 παίκτες να αγωνίζονται σε όλο το 90’, η ομάδα του Μάρκοβιτς, η Cordoba, κέρδισε με 1-0 την Ponferradina ομάδα του Ακοράν ενώ στις 20 Φεβρουαρίου 2016 η ομάδα του Μάρκοβιτς και πάλι κέρδισε με 3-1 με τον Σέρβο στο 89’ να σκοράρει κόντρα στον Ακοράν βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα!

Οι μεταξύ τους αναμετρήσεις όμως συνεχίστηκαν και στην Κύπρο και ο Μάρκοβιτς στην πρώτη του εμφάνιση στο Τσίρειο, ερχόμενος ως αλλαγή στο 86’,«κάρφωσε» και πάλι τον Ακοράν με εκείνη την εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ δίνοντας ουσιαστικά το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα μας.

Τρία στα τρία λοιπόν ο Σάσα Μάρκοβιτς απέναντι στον Ακοράν, αφού όπου τον βρίσκει τον «γλεντάει», σκοράροντας μάλιστα στα 2 από τα 3 παιγνίδια που έχουν συναντηθεί μέχρι τώρα, και ευχή όλων μας είναι να πετύχει το 4 στα τέσσερα το Σάββατο (31/3) απέναντι στην ΑΕΚ!

 

Comments
To Top