ΑΝΤΡΕΣ

«Ξεσηκωθείτε αλάνια…»

Ανακοίνωση εξέδωσαν σήμερα(29/3) οι οργανωμένοι μας οπαδοί σχετικά με τα παιχνίδια πρωταθλήματος με ΑΕΚ και με Ομόνοια, το ετήσιο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί για δέκατη χρονιά και είναι αφιερωμένο στα αδέλφια μας που έφυγαν νωρίς αλλά και για τον αγώνα καλαθόσφαιρας την Κυριακή(1/4) κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο κλειστό μας γήπεδο.

Αναλυτικά:

ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ ακόμη ένα παιχνίδι μας βρίσκει μακριά από το γήπεδο την ίδια στιγμή που άπαντες θα μιλούσαν για μια ονειρική εκδρομή βγαλμένη απ´τα παλιά.

Όσοι θα παρευρεθούν στο γήπεδο η φωνή τους ας γίνει ο λόγος για ακόμη ένα διπλό και το πρωτάθλημα να κατηφορίσει για τα καλά προς ΛΕΜΕΣΟ.

ΕΜΕΙΣ θα παραμείνουμε στους συνδέσμους μας και όσοι δεν θα πάνε είναι ευπρόσδεκτοι να έρθουν να στήσουμε το δικό μας ΠΑΡΤΥ που θα ξεκινήσει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ με τις γνωστές ΑΛΚΟΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ και θα κορυφωθεί την μέρα του παιχνιδιού.

Θα ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΩΝ την μεγάλη ΤΕΤΑΡΤΗ με την ομόνοια ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ το δικό μας ΤΡΕΛΟ ΠΑΡΤΥ για ακόμη μια νίκη.

Επίσης την ΚΥΡΙΑΚΗ 1η του ΑΠΡΙΛΗ υπενθυμίζουμε για το τουρνουά του Συνδέσμου μας και οι ομάδες το αργότερο μέχρι τις 09.30 να είναι εκεί.

Αργότερα στις 17.00 καλούμε τον τεράστιο κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ όπως δώσει δυναμικό παρών στο κλειστό μας γήπεδο για τον αγώνα ενάντια στους καρπαζοεισπράκτορες εκ λευκωσίας. Στο πρώτο παιχνίδι στη λευκωσία χάσαμε στις λεπτομέρειες και με νίκη η ομάδα μας φέρνει στα ίσα τη σειρά. Καιρός μάγκες να στηρίξουμε και αυτό το τμήμα του σωματείου μας που φέτος κάνει μια νέα και αγνή προσπάθεια να επανέλθει εκεί που αρμόζει στο σωματείο μας.

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΛΑΝΙΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΙΕΣ ΜΑ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΜΑΣ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και πλέον δεν είναι υστερόγραφο!

Υ.Γ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ

Υ.Γ1.ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΑΝΑΒΩ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕΣ ΤΟΝ Κ@@@@

Υ.Γ2.κοπριτές ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΜΕ. ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΕΚΛΟΓΗ κούμα ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ

Υ.Γ4.ΑΔΕΛΦΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ

 

 

Comments
To Top