ΣΤΙΓΜΕΣ

Έγινε το κοκτέιλ πάρτι της ομάδας μας!(Φώτος)

Πραγματοποιήθηκε χθες(22/3) βράδυ το καθιερωμένο κοκτέιλ πάρτι της ομάδας μας στο Frankie’s Social. Το παρόν τους έδωσαν παίκτες, προπονητικό τιμ, διοίκηση αλλά και φίλοι της ομάδας μας.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του κόσμου στο cocktail party για τους φίλους του Απόλλωνα στο Frankie’s Social. Η εκδήλωση στέφθηκε με τεράστια επιτυχία με το κόσμο να διασκεδάζει και να απολαμβάνει την όμορφη βραδιά ανάμεσα σε ομοϊδεάτες του.

Το παρόν της στην εκδήλωση έδωσε αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών αποτελούμενη από τους Γιώργο Βασιλείου, Κωνσταντίνο Μακρίδη, Αγγελή Αγγελή, Μπρούνο Βάλε, Ζοάο Πέδρο, Άλεξ Ντα Σίλβα και Εμίλιο Σελάγια.

Οι φίλοι της ομάδας που παρευρέθηκαν στο πάρτι ξεφάντωσαν μέχρι πρωίας και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Εξάλλου μαζί με το εισιτήριο ο κάθε παρευρισκόμενος διεκδικούσε το μεγάλο δώρο της βραδιάς το οποίο δόθηκε μετά από κλήρωση που πραγματοποίηθηκε στο χώρο με το πέρας της εκδήλωσης. Το δώρο ήταν ένα αυτοκίνητο της Volkswagen, Golf 1.4 Tsi DSG (αυτόματο), αξίας €21,230.

Φωτογραφίες της εκδήλωσης αλλά και η κλήρωση, έχουν δημοσιευθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας στο Facebook και Instagram

 

Όλοι πέρασαν μια ωραία βραδιά και είχαν την ευκαιρία να τα πουν για τη φετινή αγωνιστική περίοδο!

Comments
To Top