ΑΝΤΡΕΣ

«Πιστεύω πως θα είναι η χρονιά του Απόλλωνα φέτος»!

Στο ραδιόφωνο του Άστρα μίλησε ο διεθνής πλέον ποδοσφαιριστής της ομάδας μας που αγωνίζεται δανεικός στην Νέα Σαλαμίνα Ανδρέας Καρώ για την κλήση του στην Εθνική ομάδα, τη Σαλαμίνα αλλά και το μέλλον του στην ομάδα μας.

Πως νιώθεις που κλήθηκες για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα των Ανδρών;

«Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι μεγάλη τιμή για μένα. Για να έχει αξία αυτή η κλήση πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω για να έχει νόημα».

Μπορούμε να πετύχουμε ως Εθνική ομάδα και να γίνει το βήμα παραπάνω;

 «Πιστεύω πως υπάρχει υλικό στην Εθνική. Όλοι οι ποδοσφαιριστές δίνουν το καλύτερο τους εαυτό. Αυτό που υπόσχομαι είναι πως θα δώσουμε τα πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Έχουμε την δυνατότητα, περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου. Είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε εμείς οι νεαροί και μαζί με τους παλιούς θεωρώ πως έχουμε ένα δυνατό σύνολο».

Ανήκεις στον Απόλλωνα και αγωνίζεσαι ως δανεικός στην Νέα Σαλαμίνα.Έχει ξεκαθαρίσει που θα είσαι του χρόνου;

«Βλέπω τις υποχρεώσεις μου με τη Νέα Σαλαμίνα και την Εθνική. Θα μιλήσουμε με τους ανθρώπους του Απόλλωνα στο τέλος της χρονιάς, για το μέλλον μου».

Για τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας;

«Ξαφνιάστηκε θετικά με την παρουσία του. Χωρίς αυτόν δεν θα καταφέρναμε όλα όσα κάναμε φέτος».

Για το αν μπορεί ο Απόλλωνας να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα;

«Πιστεύω πως θα είναι η χρονιά του Απόλλωνα φέτος. Υπάρχουν όμως άλλες εφτά αγωνιστικές και ο Απόλλωνας έχει ένα μικρό προβάδισμα σε σχέση με το ΑΠΟΕΛ. Δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Comments
To Top