ΑΝΤΡΕΣ

Πολλές επιλογές, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ αποδόσεις της Bet on Alfa για τα σημερινά ματς

Ένα αγώνα για το πρώτο γκρουπ και δύο για το δεύτερο περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο Παγκύπριο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας. Αγώνες με τους οποίους ανοίγει η αυλαία της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και περιλαμβάνονται στο κουπόνι της Bet on Alfa που προσφέρει ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις.

Για τον Α’ όμιλο θα γίνει στο Τσίρειο στις 17:00 το ντέρμπι ΑΕΛ-Ομόνοια, ενώ για τον Β’ όμιλο στις 16:00 θα γίνει στο Μακάρειο η αναμέτρηση Δόξα-Νέα Σαλαμίνα και στις 19:00 στο «Αμμόχωστος» ο αγώνας Αλκή-Ολυμπιακός που είναι πολύ καθοριστικός για τη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού.

Αναλυτικά οι σημερινοί αγώνες με τις αποδόσεις που προσφέρει η Bet on Alfa:

ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ

Οι δύο ομάδες έμειναν πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, όμως μαθηματικά ακόμα ελπίζουν και θα παλέψουν μέχρι τέλους διεκδικώντας ότι καλύτερο μπορέσουν. Οι αποδόσεις που προσφέρει η Bet on Alfa για τη σημερινή αναμέτρηση είναι ισορροπημένες καθώς δεν ξεχωρίζει καμία ομάδα σαν μεγάλο φαβορί. Η νίκη της ΑΕΛ προσφέρεται στο 2.40, το διπλό της Ομόνοιας στο 2.65, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 3.35. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.75, το under 2.5 goals προσφέρεται στο 1.90, ενώ στο 1.60 είναι η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΔΟΞΑ-ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Η πιο άνετη ομάδα στην Α’ κατηγορία είναι η Δόξα που έδειξε μεγάλες δυνατότητες και δικαίως είναι επικεφαλής στο δεύτερο γκρουπ. Στο 1.70 προσφέρεται η νίκη για την ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα, το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 3.50, ενώ στο 4.50 προσφέρεται η απόδοση για το διπλό της Νέας Σαλαμίνας. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.70, το under 2.5 goals 1.95, ενώ στο 1.70 προσφέρεται η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΑΛΚΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κομβικής σημασίας αγώνας για τη μάχη επιβίωσης με φαβορί στις στοιχηματικές αποδόσεις που προσφέρει η Bet on Alfa την Αλκή, καθώς η νίκη για τους γηπεδούχους προσφέρεται στο 1.70. Το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 3.60, ενώ στο 4.10 είναι η απόδοση του διπλού για νίκη του Ολυμπιακού. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.65, στο 2.05 προσφέρεται η απόδοση για το under 2.5 goals, ενώ το Goal-Goal έχει απόδοση 1.60.

Υπάρχουν και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για το κυπριακό ποδόσφαιρο, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε κυπριακό ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ποτέ, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Comments
To Top