ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Τρεις νίκες και μία ήττα κόντρα στην Ε.Ν.Π!

Για την 26η αγωνιστική των Παγκυπρίων προαιρετικών πρωταθλημάτων η ομάδα μας είχε απέναντι της σήμερα(3/3) την Ε.Ν.Π και ο απολογισμός μας ήταν τρεις νίκες και μια άτυχη και άδικη ήττα.

Συγκεκριμένα η ομάδα των U14 νίκησε εκτός έδρας με 2-0 με τέρματα που σημείωσαν οι Παναγή και Άλεν από το πρώτο ημίχρονο. Αξίζει να ανφέρουμε ότι η ομάδα μας σαν μια όμορφη οικογένεια βρέθηκε από χθες στο Παραλίμνι όπου διανυκτέρευσε. Η ομάδα των U15 επιβλήθηκε με το ευρύ 7-0 εκτός έδρας, με τέρματα που σημείωσαν από δύο οι Τσιόλου, Ιωακείμ, Μιχαήλ και ένα ο Χαραλάμπους. Όλα τα τέρματα μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο. Νίκη είχαμε και για τους U17 με 3-0 εντός έδρας με δύο γκολ του Αλεξανδράκη και ένα του Κορνηλίου, με το ημίχρονο στο 1-0.

Η ομάδα των U16 έχασε δυστυχώς εντός έδρας με 0-1 καθώς η ατυχία και αστοχία έκριναν το αποτέλεσμα. Η ομάδα μας έχασε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο για να προηγηθεί και στην εξέλιξη της φάσης δέχθηκε γκολ με τον επόπτη να ελέγχεται για οφσάιντ στη φάση. Παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν μέχρι το τέλος οι ποδοσφαιριστές μας δεν κατάφεραν να σκοράρουν και μοιραία ήρθε η ήττα.

Comments
To Top