ΑΝΤΡΕΣ

Πάρτι τρελό και χαβαλέ!!!

Μια ομάδα φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα ήταν στον σημερινό(3/3) αγώνα η ομάδα μας που έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και αφού ο χορός των γκολ ξεκίνησε νωρίς, οι ποδοσφαιριστές μας δεν έχασαν την ευκαιρία και πέτυχαν μετά από ωραίες ενέργειες πέντε τέρματα παίρνοντας τη μεγάλη νίκη με 5-1 και βλέπουν τη συνέχεια με πολύ αισιοδοξία.

Με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα και να βρουν ρυθμό κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, ενώ ο διαιτητής του αγώνα προσπαθούσε να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων σε ήπιους τόνους. Στο 11΄η ομάδα μας έκανε το 1-0 με τον Γιούστε που πήρε τη συστημένη μπαλιά από το φάουλ του Ντα Σίλβα και έστειλε με πλασέ τη μπάλα στα δίκτυα! Στο 16΄ο Γιάκολις δεν κατάλαβε τι ήθελε να κάνει αφού έφυγε μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά άργησε να αποφασίσει τι να κάνει με αποτέλεσμα να χαθεί μια μεγάλη προϋπόθεση για δεύτερο γκολ για την ομάδα μας, όπως έγινε και στο 18΄με τον Μαγκλίτσα να μην μπορεί να γυρίσει τη μπάλα σε δύο ξεμαρκάριστους ποδοσφαιριστές μας!

Στο 24΄ο Βάλε έσωσε την ομάδα μας από την ισοφάριση, αφού βγήκε έξω από την περιοχή του και σταμάτησε με τα πόδια τον αντίπαλο επιθετικό. Στο 34΄ένα ωραίο φάουλ του Ντα Σίλβα απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Το παιχνίδι του αντιπάλου ήταν σκληρό με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν νεύρα στους ποδοσφαιριστές, ενώ ακόμα ένα φάουλ του Ντα Σίλβα στο 41΄απέκρουσε και πάλι ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο μετά το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα και μετά το γκολ που πέτυχε παρόλα αυτά στην τελική της προσπάθεια για ένα δεύτερο γκολ κάτι έλειπε.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων και σ΄αυτά η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σαντάνα με τον Παπουλή να ευστοχεί στο 45+4 και να κάνει το 2-0! Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο διαιτητής χαρίστηκε στον Αιρόσα που ήταν ήδη κιτρινισμένος και δεν του έδωσε δεύτερη κίτρινη! Αξιοσημείωτο γεγονός του πρώτου ημιχρόνου οι δέκα κίτρινες κάρτες με τους ποδοσφαιριστές μας να δέχονται τις τέσσερις(Σακέττι, Μαγκλίτσα, Παπουλής και Άλεφ).

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα στην επανάληψη αλλά με το υπέρ της 2-0 που έπρεπε να διαχειριστεί. Στο 51΄είχαμε ένα ωραίο σουτ πλασέ του Σακέττι που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 53΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μάρκοβιτς να παίρνει τη θέση του Ντα Σίλβα. Φοβερή αντεπίθεση της ομάδας μας στο 56΄με τη μπάλα να καταλήγει στον Πέδρο που αστόχησε από πλάγια στο σουτ που έκανε. Στο 58΄ήρθε το 3-0 με τον Παπουλή και πάλι που πήρε το “ριμπάουντ” από την ενέργεια του Γιάκολις και απλοποίησε τα πράγματα για την ομάδα μας!

Στο 62΄ασίστ από τον Παπουλή που έβγαλε μόνο τον Μάρκοβιτς που “τσίμπησε” τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και έκανε το 4-0. Στο 64΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ζελάγια να παίρνει τη θέση του Μαγκλίτσα που έδωσε πολλές “μάχες” στον αγωνιστικό χώρο! Στο 70΄ο Βάλε απέκρουσε σουτ του αντιπάλου στη γωνιά ενώ στο 72΄ο Γιάκολις έφυγε μόνος αλλά το σουτ πλασέ του πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι!

5-0 για την ομάδα μας με τον Γιάκολις που έφυγε μόνος να δίνει έτοιμο το γκολ στον Μάρκοβιτς που δεν αστόχησε! Στο 77΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Άλαν να παίρνει τη θέση του Σακέττι! Ο αντίπαλος κατάφερε να μειώσει στο 81΄αφού οι ποδοσφαιριστές μας εφησύχασαν για λίγο! Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τους ποδοσφαιριστές να τα περνούν χαλαρά κάνοντας διαχείριση δυνάμεων, αλλά όποτε έβρισκαν την ευκαιρία έβγαιναν μπροστά! Τελικά μετά την παρέλευση και των δύο λεπτών καθυστερήσεων η ομάδα μας πήρε τη μεγάλη νίκη με 5-1 και κοιτάζει τον επόμενο αγώνα με την Ανόρθωση!!!

 

Comments
To Top