ΑΝΤΡΕΣ

Νικήσαμε και συνεχίζουμε…

Νίκησε ως όφειλε η ομάδα μας το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και πλέον το μυαλό στρέφεται στον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Οθέλλο την ερχόμενη Τετάρτη(28/2) σ΄ένα δύσκολο παιχνίδι όπου οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος μας 1-0 του πρώτου αγώνα.

Με την ομάδα μας να μπαίνει επιθετικά και να κυνηγά το γρήγορο γκολ ξεκίνησε ο αγώνας στο Δασάκι. Οι ποδοσφαιριστές μας είχαν δύο καλές προσπάθειες στο πρώτο πεντάλεπτο με σουτ του Πέδρο και μια κεφαλιά του Ζελάγια σε φάουλ του Ντα Σίλβα. Στο 10΄ήρθε τελικά το γκολ όταν μετά από συστημένη σέντρα του Ντα Σίλβα ο Σκέμπρι με κεφαλιά επέστρεψε στο σκοράρισμα και έκανε το 0-1!

Μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0 είχε ο Ζελάγια αλλά η κεφαλιά «ψαράκι» που έκανε πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Η μια ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη με τον Γιούστε μετά από κόρνερ του Πέδρο να παίρνει τη κεφαλιά και να σώζει ο αντίπαλος τερματοφύλακας στο 24΄. Στο 29΄απευθείας πολύ δυνατό φάουλ του Ντα Σίλβα απέκρουσε με τις γροθιές ο τερματοφύλακας. Το 2-0 ήρθε στο 32΄όταν μετά από πάσα του Πέδρο ο Σαρδινέρο πλάσαρε τη μπάλα στα δίκτυα!

Σουτ του Πέδρο στο 36΄πέρασε μόλις πάνω από τα δοκάρια. Στο 41΄μετά από σύγχυση στην περιοχή μας δεχθήκαμε το γκολ με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να μειώσει σε 2-1. Στο 45΄ήρθε το 3-1 για την ομάδα μας με τον Ζελάγια να εκτελεί το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα μας και να ευστοχεί. Μετά από ένα λεπτό καθυστερήσεων ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, το οποίο η ομάδα μας έκλεισε έχοντας δώδεκα τελικές προσπάθειες με πέντε απ΄αυτές να είναι στο στόχο. Η κατοχή ήταν στο 67% με 33% υπέρ της ομάδας μας.

Με αλλαγή ξεκίνησε η ομάδα μας στην επανάληψη αφού ο Γιούστε που ήταν στο όριο των καρτών για να προφυλαχθεί πέρασε έξω και μπήκε στη θέση του ο Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος πέρασε στο κέντρο στη θέση του Άλεφ με τον Βραζιλιάνο να μετακινείται δίπλα από τον Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας. Στο 50΄ένα σουτ του Πέδρο μέσα από τη μικρή περιοχή πέρασε σε κόρνερ, ενώ στο 51΄ο Μάρκοβιτς προσπάθησε να κρεμάσει ανεπιτυχώς τον τερματοφύλακα από μακριά.

Στο 64΄δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μαρτίνεζ να κάνει την επανεμφάνιση του παίρνοντας τη θέση του Ζελάγια, με τον Σκέμπρι να πηγαίνει στην κορυφή της επίθεσης. Καλό σουτ του Σαντάνα από πλάγια στο 72΄πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι, ενώ στο 73΄ο Βασιλείου πήρε τη θέση του Σαντάνα ολοκληρώνοντας η ομάδα μας τις αλλαγές της. Η ομάδα μας όπως ήταν φυσιολογικό έριξε τον ρυθμό του αγώνα αφού όλα είχαν κριθεί. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τους ποδοσφαιριστές μας να σκέφτονται περισσότερο τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων μας.

Στις καθυστερήσεις η ομάδα μας έχασε ευκαιρία για τέταρτο γκολ με τον Σαρδινέρο που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα ο Μάρκοβιτς με καφαλιά “ψαράκι” έβαλε το τέταρτο γκολ κάνοντας το 4-1. Αφού ολοκληρώθηκαν και τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων ο αγώνας τελείωσε με την ομάδα μας να παίρνει τη νίκη με 4-1 και να βλέπει τη συνέχεια!

 

Comments
To Top