ΑΝΤΡΕΣ

«Δεν υπάρχει δικαιολογία για την ήττα»!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 στην εκπομπή «Κάνε παιγνίδι» και τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου για την νέα συνεργασία με τον Άμπραχαμ Γκιέ για το τμήμα σκάουτινγκ, την ήττα στον αγώνα με τον Οθέλλο, αλλά και τα αγωνιστικά θέματα που αφορούν την ομάδα.

Αναλυτικά:

Για τις δυο ανακοινώσεις του Απόλλωνα:

«Το λυπηρό είναι το κλίμα για τον Μιχάλη Φανή που έχασε τον πατέρα του και τον συλλυπούμαστε, ένας άνθρωπος που ανδρώθηκε στον Απόλλωνα και συνεχίζει σε άλλο πόστο. Έχουμε επισημοποιήσει την συνεργασία μας με τον Άμπραχαμ Γκιέ που έλαμψε μια 4ετία στην ομάδα μας. Εκτιμούμε τις διασυνδέσεις του στη Γαλλία και την Αφρική για να διευρύνουμε το τμήμα σκάουτινγκ μας. Είναι μεγάλες αγορές και προσιτές για τον Απόλλωνα και να προσπαθήσουμε να επωφεληθεί η ομάδα αγωνιστικά και οικονομικά. Έχει σαφέστατα τις γνώσεις, επέλεξε πορεία μοναχικά, όμως γνωρίζοντας την απήχηση του στη Γαλλία για μας είναι καλή ευκαιρία να αναδείξει τι αξίζει στο νέο βήμα στην καριέρα του. Συνεχώς προσδοκούμε να εκσυγχρονιζόμαστε όταν είσαι μεγάλη ομάδα δεν έχεις ταβάνι, προσπαθείς να συμβαδίζεις με μεγάλες ομάδες. Επενδύουμε σε έμψυχο δυναμικό και σε θέσεις κλειδιά. Παλιά δεν δίναμε τόση υπόσταση ή σημασία στο σκάουτινγκ, τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά».

Για τον αγώνα με τον Οθέλλο:

«Δεν υπάρχει πανικός. Δεν είμασταν καλοί, είναι ένα αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας. Έχουμε δύσκολο παιγνίδι με την Αλκή, μετά βλέπουμε ξανά τον Οθέλλο. Δεν υπήρχε υποτίμηση, η ήττα ήταν ήττα. Είναι ένας αντίπαλος από μικρότερη κατηγορία, ίσως ήμασταν πιο χαλαροί, το θετικό είναι ότι σε 15 μέρες μπορούμε να διορθώσουμε το λάθος. Τα δύσκολα είναι με την Αλκή που πρέπει να κερδίσουμε για να μείνουμε ψηλά».

Για τις αλλαγές και αν ήταν θέμα τραυματισμού παικτών:

«Ήταν καθαρά θέματα προπονητή, μόνο 4 από όσους αγωνιστήκαν δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής. Δεν είναι δικαιολογία η ήττα. Ήταν μια ευκαιρία για όλους να πάρουν λεπτά συμμέτοχης, όταν δέχεσαι ήττα από οποιονδήποτε είναι ήττα. Δεν υπάρχει δικαιολογία στον Απόλλωνα. Το ευτύχημα είναι που υπάρχει επαναληπτικός στη Λεμεσό».

Για τα αγωνιστικά:

«Απαρτία, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση».

Comments
To Top