ΑΝΤΡΕΣ

«Τον ένα και μοναδικό ΘΡΥΛΟ που γέννησε αυτό το νησί, τον γνωρίζουν και τον αναγνωρίζουν όλοι από την ημέρα ίδρυσης του»!

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι μας οπαδοί σχετικά με όσα έλαβαν και λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες μέρες αλλά και ως απάντηση στους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκε προχθές αντίπαλη μας παίζοντας «κρυφτούλι» και αντιποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Να ξεκαθαρίσουμε πρώτα απ’ όλα στον κάθε άσχετο ότι αυτή πράγματι είναι Ανακοίνωση και όχι μια απλή ανάρτηση σε κάποια οπαδική στήλη της επίσημης μας ιστοσελίδας.

Θιχτήκανε που λέτε ρε παιδιά τα καλομαθημένα επειδή προσβάλαμε τα ΜΜΕ και τους αρδ. Τους ενόχλησε που ξεμπροστιάζουμε το καλοστημένο σύστημα της προπαγάνδας τους φαίνεται. Πού είναι ρε προστατευόμενα μουνιά τα άρθρα σας, που είναι οι φωτογραφίες και τα βίντεο σας; Που πήγε η ευαισθησία σας για τις «επαγγελματικές» συμπεριφορές και για τον «σεβασμό» στο άθλημα και στον κόσμο που το στηρίζει;

Ποιός θα τολμήσει να ζητήσει την απολογία και την τιμωρία του μπάσταρδου ρε γαμημένοι τωρά; Γαργάρα κι αυτό ε; Ακόμη ένα σκάνδαλο στην πολύχρονη, βουτηγμένη στα σκατά «ιστορία» σας. .

Οι διαφορές μας ρε μικροί, τιποτένιοι, σκατό υπάλληλοι είναι πολύ περισσότερες απ’ ότι μπορείτε να φανταστείτε. Τι να μας πείτε εσείς από οπαδιλίκι ρε σκατάες που η γραμμή σας καθορίζεται ανάλογα με το τσεκούι που θα εισπράξετε; Ούτε μια βασιλόπιτα εν μπορείτε να κόψετε χωρίς το ανάλογο «μπόνους», ξέρετε εσεις..

Τι να μας πείτε εσείς για αγώνες, για τρομονόμους και ταυτοποιήσεις ρε πΙΩΝΑκια του κερατά; Αν έχει κάποιο που γελά είναι όλοι όσοι βρίσκονται έξω από τον ψεύτικο και γυάλινο σας κόσμο. Τι να μας πείτε εσείς ρε καθοδηγούμενα μαμόθρεφτα που όταν όλα τα οπαδικά σύνολα βρίσκονταν στους δρόμους εσείς ήσασταν απών; Τι να μας πείτε εσείς που το μόνο που κάνατε όλα αυτά τα χρόνια ήταν να φκάλετε 20 άτομα σε «πορεία διαμαρτυρίας»!!!

Τι να μας πείτε ρε μουνόπαννα εσείς που όταν η ομαδούλα σας έκαμνε ταυτοποίηση στους φιλοξενούμενους το μόνο που σας ένοιαξε ήταν να κανονίσετε την πάρτι σας και μπήκατε στο γήπεδο με ταυτοποίηση μέσω της «κάρτας μέλους» του μπουρδέλου σας;

Μην ζορίζεστε πολύ, είμαστε εμείς εδώ να σας τα θυμίζουμε ρε μπάσταρδα.

Να σας θυμίζουμε τα καθοδηγούμενα «επεισόδια» που στήσατε σαν καλά πΙΩΝΑκια και μας οδήγησαν τώρα σε αυτήν την θέση!

Όσο κι αν σας πονεί η ΘΥΡΑ ΕΝΑ ήταν, είναι και θα παραμείνει μπροστάρης σε κάθε οπαδικό αγώνα. Η ΘΥΡΑ ΕΝΑ ουδέποτε έκαμε κωλοτούμπες, ουδέποτε υπέκυψε στις οποιεσδήποτε πιέσεις, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ δεν καταδέχτηκε ταυτοποιήσεις και οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο μέτρο!

Δεν θα καταφέρετε ποτέ να πλησιάσετε έστω και στο ελάχιστο την αξιπρέπεια μας γιατί απλά εσείς κάθε άλλο παρά οπαδοί είστε!

Προς απογοήτευση σας καημένα βουτυρόπαιδα, εμείς δεν μετράμε την αγάπη μας με ψεύτικους τίτλους. Εμείς δεν μετράμε την τεράστια ιδέα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ ούτε με τις επιτυχίες του, ούτε με τα κυπελλάκια που έχει κατακτήσει μέσα από την πολύχρονη και ένδοξη του ιστορία!

Δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβετε. Δεν πρόκειται ποτέ να νιώσετε όπως νιώθει ο κάθε αδερφός ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ!

Εσείς που κάποτε πουλούσατε τα τρόπαια σας για να σωθείτε από την καταστροφή, τώρα τα επικαλείστε για να ανεβάσετε το ηθικό σας. Είναι σαν να μας λέτε πως χωρίς αυτά θα υποστηρίζατε κάτι άλλο, για τόση αφοσίωση μιλάμε οι «οπαδάρες»..

Έχετε καταντήσει όπως το μωρό που το παίρνει ο μπαμπάς να παίξει καζαντί. Τραβά 2,3,5,10 να προσκολιστεί το μωρό και στο τέλος αναγκάζεται ο παπάκης να του αγοράσει το παιχνίδι για να μεν κλαψουρίζει.

Τον ένα και μοναδικό ΘΡΥΛΟ που γέννησε αυτό το νησί, τον γνωρίζουν και τον αναγνωρίζουν όλοι από την ημέρα ίδρυσης του!

Προς απογοήτευση σας .. δεν είναι το βρωμοσωματείο σας!

ΕΤΣΟΥΞΕ Η 4ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΙΣ .. ΜΟΡΑΙΣ

 

 

Comments
To Top