ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ένα «ύπουλο» παιχνίδι, ένα ντέρμπι, ένα στην έδρα μας και ένα διαδικαστικού χαρακτήρα!

Ήρθε δυστυχώς για όλους μας η πρώτη ήττα της ομάδας μας, με τον «τρόπο» που μέσα από την ιστοσελίδα μας σας αναλύσαμε τις μέρες που ακολούθησαν του αγώνα και πλέον καλούμαστε να τη διαχειριστούμε έχοντας μπροστά μας άλλα τέσσερα «εμπόδια» μέχρι το ξεκίνημα του μίνι πρωταθλήματος.

Μελετώντας τα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι κάνουμε αρχή μ΄ένα «ύπουλο» παιχνίδι εκτός έδρας κόντρα στη Δόξα για την 23η αγωνιστική. Γιατί «ύπουλο»; Νομίζουμε ότι η απάντηση είναι προφανής για όλους μας! Συνεχίζουμε με το ντέρμπι εντός έδρας κόντρα στην ΑΕΚ για την 24η αγωνιστική και συνεχίζουμε με ένα παιχνίδι κόντρα στην ΑΛΚΗ δύσκολο μεν αλλά που η ομάδα μας εντός έδρας μπορεί να «καθαρίσει» εύκολα!

Το τελευταίο παιχνίδι έχει κάποιες μικροδυσκολίες αλλά προσφέρεται για ένα υγιεινό περίπατο στο Δασάκι κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Απαιτείται σοβαρότητα και σταθερότητα βέβαια και εύκολα δύσκολα τα κερδίζουμε και τα τέσσερα και πλέον όλα ξεκινούν στα ντέρμπι που θα έχουμε εμείς! Αυτά όλα για το πρωτάθλημα καθώς θα έχουμε και τα παιχνίδια Κυπέλλου κόντρα στον Οθέλλο(14/2 και 21/2).

Όμως το μυαλό πρώτα στο πιο δύσκολο απ΄όλα που είναι κατά την άποψη μας, το πρώτο από τα τέσσερα την ερχόμενη Τετάρτη(7/2) στο Μακάρειο κόντρα στη Δόξα που θα θέλει να «δοξαστεί» και ο νοών νοείτω…

 

Comments
To Top