ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός του παίκτη ασυλία!

Είναι από το 2007 στη Κύπρο και κατάφερε αργά αλλά σταθερά να ανέβει στην ιεραρχία και να γίνει αρχηγός της ομάδας του! Ταυτόχρονα ανέβηκε και στην ιεραρχία στους κόλπους της διαιτησίας και έγινε ο ποδοσφαιριστής συνώνυμο της λέξης ασυλία!

Συγχαρητήρια Νούνο Μοράϊς, η τύχη ήταν μαζί σας και κερδίσατε, αλλά ποδοσφαιρικό πολιτισμό για αρχηγός ομάδας που αγωνίζεται και σε ευρωπαϊκούς ομίλους είσαι υπό το μηδέν! Αυτό που έπραξες με το τέλος του αγώνα να γυρίσεις και να κλοτσήσεις την μπάλα μπροστά στην δυτική και να βρίσεις με τον πιο χυδαίο τρόπο να το θυμάσαι, γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα!

Ψηλέ διαιτητή που ξέρεις να παίζεις με το «γάντι», παρατηρητή του αγώνα και αθλητικέ δικαστά το στιγμιότυπο το βίωσαν χιλιάδες κόσμος και ελπίζουμε αυτό το «παλληκάρι» να τιμωρηθεί γιατί πραγματιστικά του αξίζει να τιμωρηθεί!

Για φανταστείτε πάνω στα νεύρα και την απογοήτευση τους, κάποιοι οπαδοί μας να έμπαιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να τον λιντσάρουν! Ποιος θα είχε τιμωρηθεί ακόμη και με κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με το δικό σας δικαστικό «ευαγγέλιο»;

Νούνο Μοραϊς όσα ρεκόρ για την ομάδα σου αν θέλεις «σπάσε», για το ποδόσφαιρο μας έχει ήδη πάρει τον τίτλο του που παραχαϊδεμένου παίκτη που ζει και βασιλεύει εδώ και μια δεκαετία στα γήπεδα της Κύπρου!

Comments
To Top