ΑΝΤΡΕΣ

«Η «ύβρις» πάντα οδηγεί στην «νέμεσιν» και σειρά παίρνει η «τίσις»»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι μας ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά: 

Περήφανα αδέρφια, πιστοί ακόλουθοι και υπηρέτες του ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ,

Στον μαραθώνιο ενός πρωταθλήματος, οποιαδήποτε νίκη δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από απλά τρεις βαθμούς, οι οποίοι μπαίνουν στην πρόσθεση και δημιουργούν τον βαθμολογικό πίνακα κατάταξης. Νίκες όμως σαν την προχθεσινή σημαίνουν πολύ περισσότερα, όσο κι αν προσπαθεί κανείς να το αγνοήσει, λόγω κυρίως των συνεχόμενων υποχρεώσεων που δεν αφήνουν περιθώρια για πανηγύρια και περαιτέρω ανάλυση.

Ναι ρε γαμώ το, για τον κάθε ένα που ασχολείται με το ταλαιπωρημένο προδόσφαιρο στο νησί μας, ο προχθεσινός θρίαμβος του ΘΡΥΛΟΥ μας ήταν ένα τεράστιο σημάδι αισιοδοξίας. Ο βιασμός του σάπιου και του βουτηγμένου στα σκατά από το τίμιο και καθαρό, ήρθε ως απάντηση στον βιασμό της λογικής μας που βιώνουμε τόσα χρόνια. Ένα βάναυσο χτύπημα στην παράγκα με τις βαθιές ρίζες η οποία νιώθει ήδη τα θεμέλια της να τρίζουν. .

Η «ύβρις» πάντα οδηγεί στην «νέμεσιν» και σειρά παίρνει η «τίσις»! Δεν γίνεται αλλιώς. Γιατί πάντα το τίμιο και το καθαρό θα πρέπει να υπερνικά στο τέλος και να αποδίδεται δικαιοσύνη!

Μέσα στο εξοχικό γιατί έτσι γουστάρουμε, υπό το βλέμμα της πλειοψηφίας των ποδοσφαιρόφιλων, κόντρα σε όλους, με εμφαντικό και ξεκάθαρο τρόπο. Τους ξεφτιλίσαμε ξανά αναγκάζοντας εχθρούς και φίλους να υποκλιθούν στο μεγαλείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ!

Ο δρόμος είναι όντως μακρύς. Τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στον δρόμο μας επίσης αρκετά. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με την ίδια τρέλα και πάθος μέχρι την τελική δικαίωση. Ακόμη πιο συσπειρωμένοι, ακόμη πιο δυνατοί, εκδηλωτικοί και διψασμένοι συνεχίζουμε στην ίδια τρελή διαδρομή απολαμβάνοντας την κάθε μαγική στιγμή που μας χαρίζει ο ΘΡΥΛΟΣ!

Σε μια άλλη εξέλιξη, ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί τεράστιο πάρτι στον Κεντρικό. Ένα αλλιώτικο φαγοπότι μιας άλλης εποχής. Ένα συναπάντημα του χθες, του σήμερα και του αύριο. Καλούμε τον κάθε αδερφό όπως δώσει το παρόν του με το γλέντι να ξεκινάει στις 20:30 !

Τέλος, ανακοινώνουμε στα Μέλη μας πως από σήμερα (Παρασκευή) θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι (;) της ερχόμενης Τετάρτης με τα μουνιά. Η προπώληση θα γίνεται μόνο από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 20:30!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Υ.Γ.: Διαθέσιμες στον Κεντρικό λαιμουδιέρες στην τιμή των €10

Comments
To Top