ΑΝΤΡΕΣ

Τσα…

“Ονειρεμένη”εμφάνιση, καταπληκτική η ομάδα μας έκανε “σκόνη και θρύψαλα” την ομάδα της ενδοχώρας και έδειξε ποιος είναι το “αφεντικό” στο φετινό Κυπριακό πρωτάθλημα διαλύοντας τον αντίπαλο με

Με γκολ για την ομάδα μας ξεκίνησε ο αγώνας αφού μόλις στο 4΄μετά από ασίστ του Πέδρο ο Ζελάγια στην κυριολεξία «πυροβόλησε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 0-1! Στο 10΄ήρθε το 0-2 για την ομάδα μας με τον Γιάκολις να «πυροβολεί» κι αυτός τα δίκτυα του αντιπάλου! Αυτό που συνέβαινε στον αγωνιστικό χώρο ήταν απίστευτο καθώς ο Παπουλής αυτή τη φορά έκανε το 0-3 μετά από πάσα «πάρε βάλε» του Ζελάγια στο 14΄!

Το πρώτο μισάωρο ήταν «παράσταση» για ένα ρόλο με την ομάδα μας να είναι καταιγιστική και να κάνει ότι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Τα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου αλλά και το ένα λεπτό των καθυστερήσεων κύλησαν με την ομάδα μας να δίνει χώρο στον αντίπαλο, με σοβαρότητα όμως να κρατά τα υπέρ της δεδομένα! Ήταν ένα ονειρικό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα μας να έχει τρεις τελικές και τρία γκολ!

Χωρίς αλλαγές η ομάδα μας ξεκίνησε το Β΄ημίχρονο με τους ποδοσφαιριστές μας να έχουν τη σέντρα. Όπως και το πρώτο ημίχρονο έτσι και στην επανάληψη η ομάδα μας ξεκινά με γκολ που είναι όμως το τέταρτο με τον Μαγκλίτσα να χρίζεται σκόρερ στο 50΄, μετά από πάσα του Γιάκολις! Ευκαιρία για την ομάδα μας στο 53΄όταν ένα σουτ Άλεφ απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Πάρα το 0-4 οι ποδοσφαιριστές μας συνέχισαν να κάνουν ότι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι ποδοσφαιριστές του αντιπάλου αντέτασσαν σκληρά μαρκαρίσματα στους ποδοσφαιριστές μας μη έχοντας τι να κάνουν, όπως στο 59΄μ΄ένα σκληρό φάουλ στον Ζελάγια!

Στο 63΄γίνεται η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σκέμπρι να παίρνει τη θέση του Μαγκλίτσα. Τα σκληρά μαρκαρίσματα από τους ποδοσφαιριστές του αντιπάλου συνεχίζονταν έχοντας ακόμα ένα στο 68΄πάνω στον Άλεφ! Στο 73΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Άλαν να παίρνει τη θέση του Παπουλή. Στο 75΄η ομάδα μας είχε τις προϋποθέσεις για πέμπτο γκολ κάτι που δεν έγινε αφού ο αντίπαλος τα είχε χαμένα και αυτό οφείλεται στους ποδοσφαιριστές μας. Στο 78΄η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Στυλιανού να παίρνει τη θέση του Πέδρο!

Τα τελευταία λεπτά κύλησαν με την ομάδα μας εύκολα να κρατά τα κεκτημένα και το ονειρικό αποτέλεσμα, ενώ στο 87΄ο Σκέμπρι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το πέμπτο γκολ, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά δεν έδωσε καλή πάσα στην περιοχή! Μετά και από δύο λεπτά καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη με την ομάδα μας να παίρνει μια μεγαλειώδη νίκη με 0-4!!!

 

Comments
To Top