ΑΝΤΡΕΣ

Ισοπαλία που μας αδικεί!!!

Με την ομάδα μας να προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο του αγώνα κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο. Μια πρώτη ευκαιρία είχε η ομάδα μας με ένα χλιαρό σουτ του Γιάκολις στο 4΄αλλά και στο 10΄όταν η σέντρα του Γιάκολις βρήκε τον Ζελάγια που έκανε την κεφαλιά που πέρασε έξω. Στο 12΄ολιγωρία της άμυνας μας μετά από κόρνερ ο αντίπαλος προηγήθηκε! Αφού πέρασε ένα δεκάλεπτο μετά το γκολ που δέχθηκε η ομάδα μας, ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και είχε κάποιες καλές προϋποθέσεις που όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα, όπως ένα σουτ του Άλαν που ήταν άστοχο στο 21΄.

Μεγάλη ευκαιρία για την  ομάδα μας στο 30΄όταν το πλασέ του Παπουλή κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε σε κόρνερ που δεν έφερε αποτέλεσμα. Νέα ευκαιρία στο 32΄ με τον Γιάκολις να σουτάρει αλλά ο τερματοφύλακας να αποκρούει ενστικτωδώς. Το τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου «πήρε φωτιά» με κάποια σκληρά μαρκαρίσματα και αψιμαχίες με αποκορύφωμα μια φάση στο 43΄όπου ο Ζελάγια ανατρέπεται με τον διαιτητή να αρνείται το πέναλτι στην ομάδα μας. Οι καθυστερήσεις του ημιχρόνου δεν έφεραν αποτέλεσμα για την ομάδα παρά μόνο μια φάση στην οποία ο Άλεφ έδειξε να τραυματίζεται.

Τελικά χωρίς αλλαγή ξεκίνησε η ομάδα μας στην επανάληψη αφού ο Άλεφ δεν έδειξε να έχει κάτι το σοβαρό, ενώ η αναγκαστική αλλαγή έγινε στο 50΄αφού ο Βασιλείου τραυματίστηκε και τη θέση του πήρε ο Σαντάνα. Η ομάδα μας μπήκε δυνατά με σκοπό να ισοφαρίσει τον αγώνα, έχοντας κάποιες καλές προϋποθέσεις τόσο από δεξιά όσο και από αριστερά αλλά δεν έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα. Στο 58΄ευτυχώς για την ομάδα μας ο Άλεφ έσωσε την ομάδα μας αφού έσωσε βέβαιο γκολ αποκρούοντας πάνω στη γραμμή. Στο 59΄η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μαγκλίτσα να παίρνει τη θέση του Μαρτίνεζ. Στο 60΄ ήρθε το γκολ για την ομάδα μας με τον Παπουλή να πλασάρει τη μπάλα στα δίκτυα ισοφαρίζοντας για την ομάδα μας!

Οι ποδοσφαιριστές μας συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν ευκαιρία με κεφαλιά του Ζελάγια μετά από κόρνερ του Πέδρο στο 63΄. Η πίεση από την ομάδα μας γινόταν πιο έντονη με αποκορύφωμα τη φάση του 71΄ με τον Παπουλή να χάνει ευκαιρία ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό καταπληκτική ευκαιρία με τον Μαγκλίτσα και τον τερματοφύλακα του αντιπάλου να αποκρούει! Στο 73΄τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σκέμπρι να παίρνει τη θέση του Παπουλή!

Τρομερή ευκαιρία για την ομάδα μας όταν ο Γιάκολις βρίσκει τον Ζελάγια που έχασε το άχαστο στο 76΄. Το παιχνίδι έγινε πιο σκληρό τα τελευταία του λεπτά με την ομάδα μας να προσπαθεί να πιέσει για το νικητήριο γκολ, ενώ ο αντίπαλος με καθυστερήσεις προσπαθούσε να “σπάσει” τον ρυθμό! Στο 86΄ ο αντίπαλος έσωσε στη γραμμή πλασέ του Σκέμπρι, ενώ στη συνέχεια η σέντρα του Γιάκολις που έφερε το κόρνερ δεν έφερε αποτέλεσμα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε πέντε λεπτά καθυστερήσεων που θα μπορούσαν να είναι περισσότερα. Τα λεπτά των καθυστερήσεων πέρασαν με την ομάδα μας να μην τα καταφέρνει να σκοράρει το γκολ που θα της έδινε τη νίκη και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στην ισοπαλία 1-1! Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας είχε 67% έναντι 33% κατοχή, ενώ είχε 13 τελικές προσπάθειες με έξι στον στόχο!

Comments
To Top