ΑΝΤΡΕΣ

«Υπολόγιζε πολύ στον Μπεντόγια ο Αυγουστή»

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν τον Απόλλων μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκ των αντιπροέδρων της εταιρείας, Φάνος Κιννής. Το ντέρμπι με την Ανόρθωση, ο κόσμος, η ταυτοποίηση και οι μεταγραφές ήταν τα κυριάρχα θέματα.

Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων του στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι»με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για το παιχνίδι της Τετάρτης: «Αν πάμε πίσω λίγο στην Τετάρτη ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη, καθώς πλησιάσαμε την κορυφή στον ένα πόντο. Έχουμε κάνει τα πάντα, η ψυχολογία των παιδιών είναι καλή και πλέον έχουμε αρκετά ντέρμπι».

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Διαχρονικά ανεξάρτητα στην κατάσταση της Ανόρθωσης όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Μην ξεχνάτε πως και σε καιρούς που η Ανόρθωση δεν ήταν καλά χάσαμε πρωταθλήματα. Παίζουμε στην Λεμεσό και θα αγωνιστούμε σε μια κατάμεστη δυτική και θέλουμε τη νίκη»

Για τον κόσμο: «Πρέπει να πιστώσουμε σε μεγάλο βαθμούς τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας που έχουν αναγκάσει σε εισαγωγικά τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Είχαμε ανάγκη τον κόσμο μας και τώρα θέλουμε να τον κρατήσουμε»

Για την προετοιμασία: «Κάθε δυο μέρες περίπου έχουμε παιχνίδια και ο προπονητής δεν μπορεί να κάνει πολλά. Κυρίως αποθεραπεία. Η μόνη απώλεια είναι ο Σακέτι αλλά ο προπονητής έχει πολλές επιλογές για τον αγώνα»

Για το μέτρο της ταυτοποίησης: «Είναι ένα μέτρο που η ΚΟΠ έχει αποφασίσει και εμείς πρέπει να το σεβαστούμε. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και το ντέρμπι που είδαμε με την ΑΕΛ με μια άδεια κερκίδα δεν ήταν καλό. Ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν υπάρχει. Σίγουρα ο κόσμος της Ανόρθωσης αγόρασε εισιτήρια όμως θα δούμε στην πορεία πόσο θα επηρεαστούν οι ομάδες»

Για την προπώληση: «Η προπώληση είναι σε καλό δρόμο και αναμένουμε πως θα υπάρχει sold out»

Για τον Μπεντόγια: «Ο Μπεντόγια είχε ένα πρόβλημα εδώ και ένα χρόνο με ένα πρόβλημα ιατρικό. Έπρεπε να το εξετάζουμε συνεχώς και οι τελευταίες εξετάσεις δεν ήταν θετικές. Πρέπει να μιλήσουμε μαζί για να δούμε το τι θα γίνει. Είναι όμως αποφάσεις που πρέπει να πάρει ο ποδοσφαιριστής ακόμη και για την ζωή του. Είναι κρίμα αυτή είναι η δεύτερη φορά που είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε κάτι τέτοιο»

Για το γήπεδο: «Στις 24 Γενάρη θα τελειώσουν οι προσφορές και έπειτα ο ΚΟΑ θα κάνει τις εξετάσεις»

Για τις μεταγραφές: «Αν δεν υπήρχε το θέμα του Μπεντόγια δεν θα είχαμε μεταγραφές σίγουρα. Δεν σταματήσαμε ποτέ να βλέπουμε ποδοσφαιριστές και θα μιλήσουμε με τον προπονητή ο οποίος υπολόγιζε πολύ τον Μπεντόγια, και θα δούμε»

Comments
To Top