ΑΝΤΡΕΣ

«Τίποτα δεν μας ξενερώνει πια, τίποτα δεν μας σταματά-Απόλλων Θρύλος Πρωτάθλημα»

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα ο Παν.Συ.Φι μας με αφορμή τον αυριανό αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στη Λάρνακα και αυτόν της ερχόμενης Τετάρτη με την Πάφο.

Αναλυτικά:

«Η κάθε μικρή ομάδα έχει το δικαίωμα να πανηγυρίζει όταν καταφέρνει να κλέβει βαθμούς από τον Θρύλο. Αντιλαμβάνονται όλοι εξάλλου ποιοι είναι οι στόχοι τους και τι ακριβώς τρέμουν. Αν υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι κατάφερε κάτι, πλανάται πλάνην οικτρά γιατί κανείς δεν μπορεί να αποτρέψει το αναπόφευκτο. Οι εκδρομές συνεχίζονται με την ίδια τρέλα και την ίδια πίστη. Κάθε αγώνας και γιορτή με τα αλάνια της Θύρα 1 να στήνουν το δικό τους πάρτι και τους απέναντι να χαζεύουν όπως συνήθισαν τόσα χρόνια.

Το Σάββατο, ανήμερα της γιορτής των Θεοφανείων, ταξιδεύουμε στο Αμμόχωστος και με τις φωνές και το τραγούδι μας σπρώχνουμε την Απολλωνάρα μας σε ακόμη μία νίκη. Μαζική αναχώρηση από τον κεντρικό στις 17:00 ακολουθώντας το Mag1c Bus το οποίο θα οδηγεί την κούρσα, ενώ ανάλογο σκηνικό θα στηθεί και την επόμενη Τετάρτη με την εκδρομή στο Στέλιος Κυριακίδης της Πάφου. Τίποτα δεν μας ξενερώνει πια, τίποτα δεν μας σταματά-Απόλλων Θρύλος Πρωτάθλημα».

Comments
To Top