ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Τρεις νίκες στα τελευταία 5 παιγνίδια!

Σε αγώνες Β’ γύρου, ο Απόλλωνας αντιμετώπισε την ΑΕΛ 56 φορές. Η ομάδα μας κέρδισε 19 φορές, ποσοστό 34%, έχασε άλλες 16 φορές ενώ τα υπόλοιπα 21 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα. Στα τέρματα η ομάδα μας προηγείται με 88 τέρματα υπέρ και 76 κατά.

Από το 2012/13 και μετέπειτα και σε σύνολο 5 αγώνων κόντρα στην ΑΕΛ σε αγώνες του Β’ γύρου η ομάδα μας μετράει 3 νίκες, 1 ήττα και 1 ισοπαλία με ποσοστό επιτυχίας 60%. Στα 5 αυτά παιγνίδια ο Απόλλωνας έχει σκοράρει 10 γκολ (2 γκολ ανά αγώνα) και έχει δεχτεί 6 γκολ ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του 3 φορές δηλ. ποσοστό 60%. Τέσσερα από τα 10 συνολικά γκολ που έχει πετύχει η ομάδα μας τα τελευταία 5 χρόνια έχουν επιτευχθεί με το κεφάλι!

Στα 5 αυτά παιγνίδια στις 3 φορές που ο Απόλλωνας κατάφερε να προηγηθεί από το Α’ ημίχρονο πανηγύρισε στο τέλος την νίκη δύο φορές ενώ στην άλλη η ΑΕΛ ανέτρεψε το 2-0 σε 2-3 με πρωταγωνιστή τον Μασιά!

Στις μια φορά που μείναμε πίσω στο σκορ από το Α’ ημίχρονο,η ομάδα μας απόσπασε το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις του αγώνα!

Από το υφιστάμενο έμψυχο υλικό του Απόλλωνα κόντρα στην ΑΕΛ σε αγώνες του Β’ γύρου έχει σκοράρει μόνο ο Φώτης Παπουλής.

Η προϊστορία κόντρα στην ΑΕΛ από το 2012/13 και μετέπειτα σε αγώνες του β’ γύρου:

 

Comments
To Top