ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Καλύτερη επίθεση vs καλύτερη άμυνα!

Αναμετρώνται η καλύτερη επίθεση κόντρα στην καλύτερη άμυνα του φετινού πρωταθλήματος στο μεθαυριανό ντέρμπι Απόλλων-ΑΕΛ!

Από τη μία, η ΑΕΛ, που διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις 7 γκολ παθητικό, ενώ έχει και την 9η καλύτερη επίθεση με 17 τέρματα ενεργητικό,και από την άλλη, η ομάδα μας, που διαθέτει μακράν από το δεύτερο, την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 43 γκολ ενεργητικό, ενώ έχει και την 2η καλύτερη άμυνα με 9 τέρματα παθητικό.

Η ΑΕΛ μπορεί να διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 7 γκολ και να έχει 276’ να δεχτεί κάποιο γκολ στο πρωτάθλημα αλλά στα 6 από τα 16 της παιγνίδια, ποσοστό 38%, δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίκτυα!

Από την άλλη ο Απόλλωνας έχει να μείνει άσφαιρος κόντρα στην ΑΕΛ σε αγώνες Β’ γύρου πρωταθλήματος εδώ και 7 χρόνια και συγκεκριμένα από τις 24 Ιανουαρίου, 2010 όταν χάσαμε με 2-0!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Απόλλωνας σκοράρει ασταμάτητα για 17 σερί αγώνες πρωταθλήματος με αναλογία 3 γκολ ανά αγώνα ενώ ΠΟΤΕ η ομάδα μας, επί ΣωφρόνηΑυγουστή στον πάγκο, δεν έχει μείνει άσφαιρη στο Τσίρειο στάδιο!

Στατιστικά που πολλές φορές λένε πολλά, πολλές φορές απολύτως τίποτα, αφού σ’ ένα ντέρμπι Απόλλων-ΑΕΛ οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη και όλα μπορούν να ανατραπούν από στιγμή σε στιγμή.

 

 

Comments
To Top