ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Αξιόλογες παρουσίες από τις ομάδες U14B και U16B!

Με το πέρας της 11ης αγωνιστικής οι ομάδες U14B και U16B της Ακαδημίας του Σωματείου μας έχουν αξιόλογη παρουσία στα Παγκύπρια πρωταθλήματα που συμμετέχουν. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έχουν κάνει μέχρι τώρα:

U14B: Βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, μετρώντας 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Μιχαήλ, με βοηθό του τον Χρυσόστομου Τζιούρα έχουν σκοράρει 30 τέρματα, ενώ έχουν δεχθεί 19. Τα τέρματα της ομάδας μας σκόραραν οι 6 ο Καρανδίνος, από 5 οι Καζαντζιάν και Παναγιώτου, από 2 οι Ιωάννου, Μεττής και Μούζουρος και από ένα οι Αδάμου, Ανδρέου, Δημητρίου, Κακαβελάκης, Λοιζίδης και Φοινικαρίδης. Η ομάδα μας έχει δεχθεί επίσης τρεις κίτρινες κάρτες. Χρησιμοποιήθηκαν μέχρι στιγμής 25 ποδοσφαιριστές.

U16B: Βρίσκεται στην 3η θέση με 24 βαθμούς, μετρώντας 8 νίκες, 2 ήττες και είναι χωρίς ισοπαλία. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ερμογένους έχουν σκοράρει 34 τέρματα, ενώ έχουν δεχθεί 9. Τα τέρματα της ομάδας μας πέτυχαν 8 ο Ανδρέου, 7 ο Ιωακείμ, 4 οι Φασουλιώτης και Καραολής, 3 οι Florin και Κυριάκου, 2 ο Κωνσταντίνου και από ένα οι Πατσιάς και Χριστοδούλου. Η ομάδα μας έχει δεχθεί 8 κίτρινες κάρτες. Χρησιμοποιήθηκαν μέχρι στιγμής 26 ποδοσφαιριστές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα Παγκύπρια πρωταθλήματα με το έμβλημα της ομάδας μας συμμετέχουν άλλες τρεις ομάδες, μία στο πρωτάθλημα των U14 και άλλες δύο στο πρωτάθλημα U16. Οι ομάδες αυτές είναι στα πλαίσια της συνεργασίας του Σωματείου μας με την ιδιωτική Ακαδημία «Ολυμπικο» στην Πάφο.

 

Comments
To Top