ΑΝΤΡΕΣ

Τρίγωνα κάλαντα μες στο ΓΣΖ!

Ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα μας που καθάρισε τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο χωρίς να αφήσει περιθώρια στον αντίπαλο να κάνει το οτιδήποτε έστω κι αν το ήθελε πολύ πριν τον αγώνα! Στην επανάληψη η ομάδα μας έριξε ρυθμούς παρόλα αυτά δεν κινδύνεψε καθόλου έκανε το δικό της passing game και φύλαξε δυνάμεις για τη δύσκολη συνέχεια!

Με γκολ και πάλι ξεκίνησε η ομάδα μας τον αγώνα κόντρα στον Ερμή αφού μόλις στο 2΄ μετά από ασίστ του Πέδρο, ο Μαρτίνεζ δεν λάθεψε και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Η ομάδα μας στο συνηθισμένο της παιχνίδι πίεζε πολύ ψηλά και προσπαθούσε να βάλει και δεύτερο γκολ κάτι που δεν ήρθε σε ένα απευθείας φάουλ του Μαρτίνεζ στο 14΄. Στο 17΄ο επόπτης γραμμών σταμάτησε την ομάδα μας που έφευγε στην αντεπίθεση λανθασμένα, ενώ στο 18΄ ο Ζελάγια  φεύγοντας μόνο έκανε το 2-0. Στο 23΄διπλή ευκαιρία για την ομάδα μας πρώτα με το Σακέττι και στη συνέχεια το πλασέ του Ζελάγια να περνά έξω. Συνεχόμενες επιθέσεις από τους ποδοσφαιριστές μας στο πρώτο εικοσιπεντάλεπτο του αγώνα που δεν άφηναν τον αντίπαλο να κρατήσει μπάλα. Στο 28΄ο Ζελάγια δεν προλαβαίνει να πλασάρει ενώ στο επόμενο λεπτό ο Γιάκολις αντί να πλασάρει έκανε πάσα αλλά δεν ήταν κανείς σε θέση βολής από την ομάδα μας.

Στο 34΄ ο Ζελάγια και πάλι έκανε το 3-0 για την ομάδα μας με φοβερό συνδυασμό και ασίστ από τον Γιάκολις. Ο Πέδρο στο 39΄κάνει ένα άσχημο πλασέ μετά από πάσα του Γιάκολις. Στο 41΄ο Ζάντερ έκανε το σουτ έξω, ενώ θα μπορούσε να πασάρει και στο 43΄μετά από γύρισμα του Πέδρο δεν βρέθηκε κάποιος από τους ποδοσφαιριστές μας για να κάνει το τέταρτο γκολ! Νέα καταπληκτική ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Ζελάγια να στέκεται άτυχος στην κεφαλιά “ψαράκι” που έκανε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Το 4-0 ήρθε στο τέλος του ημιχρόνου με τον Γιάκολις αυτή τη φορά να στέλλει τη μπάλα στα δίκτυα. Πολύ καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα που έκανε ότι ήθελε έχοντας 11 τελικές, εφτά στον στόχο και τέσσερα τέρματα!

Με αλλαγή ξεκίνησε η ομάδα μας στην επανάληψη με τον Σαρδινέρο να παίρνει τη θέση του Πέδρο. Παρά το 4-0 η ομάδα μας συνέχιζε να πιέζει τον αντίπαλο και να προσπαθεί για περισσότερα τέρματα χάνοντας ευκαιρία σε σουτ του Γιάκολις στο 54΄που απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 59΄δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μπεντόγια να παίρνει τη θέση του Σακέττι. Τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ματίας Σπόλιαριτς να παίρνει τη θέση του πολύ καλού Μαρτίνεζ στο 69΄. Οι ποδοσφαιριστές μας έριξαν ρυθμό αλλά είχαν την κατοχή του αγώνα βρίσκοντας ευκαιρία σε μια κεφαλιά του Ζελάγια στο 75΄. Στο 77΄ο Βάλε έκανε απόκρουση σε απευθείας φάουλ του αντιπάλου. Στο 85΄ήρθε το 5-0 για την ομάδα μας με αυτογκόλ του αντιπάλου μετά από γύρισμα του Γιάκολις. Η ομάδα μας ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες καθώς ο Σαρδινέρο που πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Πέδρο λόγω κάποιου προβλήματος θεωρήθηκε καλό να μείνει εκτός αγωνιστικού χώρου για τα τελευταία λεπτά. Στο 88΄ο Ζελάγια έκανε το 6-0 με το τρίτο προσωπικό του γκολ με ωραίο πλασέ! Μετά από ένα λεπτό καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να παίρνει τη νίκη με 6-0!

Comments
To Top