ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αξεπέραστο ευρωπαϊκό ατομικό ρεκόρ!

Με τη χθεσινή (8/12) του 20η συμμετοχή (7/12) στον αγώνα κόντρα στην Έβερτον ο Ζοάο Πέδρο κατέγραψε ένα αξεπέραστο ευρωπαϊκό ατομικό ρεκόρ!

Είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα που έχει αγωνιστεί σε 20 σερί ευρωπαϊκούς αγώνες ξεπερνώντας τον Μπρούνο Βάλε που μετρούσε 19 σερί ευρωπαϊκές αγωνιστικές παρουσίες ο οποίος δεν είχε χάσει μάλιστα ούτε λεπτό!

Ο Ζοάο Πέδρο έκανε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στις 2 Ιουλίου 2015 κόντρα στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τη Σαξάν Μολδαβίας και έκτοτε δεν έχει χάσει κανένα αγώνα παρά μόνο 23 λεπτά κόντρα στην Σαξάν εντός (αντικαταστάθηκε από τον Γουίλερ στο 67’) και 1 λεπτό κόντρα στην Καμπάλα Αζερμπαϊτζάν εντός (αντικαταστάθηκε από το Μάριο Στυλιανού στο 89’).

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους γηγενείς ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα ο Αντώνης Ηλία (Αντρελλής) κατέχει το ρεκόρ με τους περισσοτέρους σερί ευρωπαϊκούς αγώνες αφού μετρά 19 με δεύτερο τον Πάμπο Πίττα με 17 και τον Μάριο Χαραλάμπους με 15 σερί ευρωπαϊκούς αγώνες.

Comments
To Top