ΑΝΤΡΕΣ

Έπεσε η αυλαία με ήττα!

Προσπάθησε η ομάδα μας στο τελευταίο παιχνίδι της για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ να πάρει θετικό αποτέλεσμα αλλά δυστυχώς παρά τις τελικές προσπάθειες που είχε δεν βρήκε στόχο για να πετύχει κάποιο γκολ και έχασε τον αγώνα με 2-0. Το ευρωπαϊκό ταξίδι ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία που θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη!

Ισορροπημένα ξεκίνησε ο αγώνας με την ομάδα μας να έχει καλή προϋπόθεση για γκολ στο 3΄, ενώ στο 6΄ ο Παπουλής μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Μεγάλη επέμβαση από τον Κίσσα στο 9΄που απέτρεψε σίγουρο τέρμα για την ομάδα μας, όπως έκανε και στο 11΄αφού εκτινάχθηκε και έσωσε και πάλι την ομάδα μας. Ένα πεντάλεπτο άνηκε στους Άγγλους, ενώ η ομάδα μας προσπάθησε να βγει μπροστά και είχε ένα σουτ του Σακέττι στο 16΄ που πέρασε έξω. Στο 21΄δυστυχώς η ομάδα μας δέχθηκε το γκολ. Οι ποδοσφαιριστές μας δυστυχώς δεν ήταν συγκεντρωμένοι στο πρώτο εικοσιπεντάλεπτο του αγώνα με αποτέλεσμα να βρίσκουν χώρους αλλά και να μην αμύνονται σωστά. Δεν είχαν κατοχή κάτι που επέτρεπε στον αντίπαλο να βγαίνει συχνά μπροστά και να κινδυνεύουμε για δεύτερο γκολ κάτι που έγινε στο 28΄με μακρινό σουτ.

Ευκαιρία για την ομάδα μας στο 29΄όταν το σουτ του Σαρδινέρο απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Διπλή ευκαιρία για την ομάδα μας πρώτα με σουτ του Παπουλή που απέκρουσε και πάλι ο αντίπαλος τερματοφύλακας όπως έκνε και στο πλασέ του Σαρδινέρο στο 32΄. Στο 38΄ η ομάδα μας πέτυχε γκολ μετά από φάουλ του Πέδρο που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 42΄ο Κίσσας έσωσε την ομάδα μας από το να δεχθεί τρίτο γκολ όταν απέκρουσε το σουτ του αντιπάλου. Ο Παπουλής και πάλι δεν είχε καθαρό μυαλό να μειώσει το σκορ στο 44΄, παρόλο που είχε και καλύτερες επιλογές, αλλά το σουτ του πέρασε έξω. Μετά από ένα λεπτό καθυστερήσεων ο διαιτητής του αγώνα σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου με την ομάδα μας να χάνει με 2-0. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας είχε εφτά τελικές προσπάθειες σε σχέση με οκτώ του αντιπάλου με μόνη διαφορά ότι δύο από αυτές η Έβερτον τις έκανε γκολ!

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας το Β΄ημίχρονο με επιθετικούς όμως προσανατολισμούς για να πετύχει κάποιο γκολ. Ένα ωραίο σουτ του Άλαν στο 48΄απέκρουσε και πάλι ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Νέα απόκρουση από τον Κίσσα στο 56΄σε αντεπίθεση της Έβερτον. Στο 59΄η ομάδα μας κέρδισε φάουλ αλλά ο Πέδρο με διπλή ευκαιρία δεν τα κατάφερε. Στο 60΄διπλή αλλαγή για την ομάδα μας με τους Ζελάγια και Γιάκολις να παίρνουν τις θέσεις των Σκέμπρι και Σαρδινέρο. Οι ποδοσφαιριστές μας ανέβασαν ρυθμούς με αποτέλεσμα να βρίσκονται πιο συχνά στην επίθεση με σκοπό να πετύχουν κάποιο γκολ. Διπλή απόκρουση από τον Κίσσα στο 72΄αφού η άμυνα μας δεν συμπεριφέρθηκε καλά με αποτέλεσμα να δώσει ευκαιρίες στον αντίπαλο.

Τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας στο 75΄με τον Πίττα να παίρνει τη θέση του Μαρτίνεζ. Τα επόμενα λεπτά του αγώνα κύλησαν χωρίς κάτι το αξιόλογο μέχρι και το 87΄όταν η ομάδα μας δέχθηκε και τρίτο γκολ σε μια αντεπίθεση. Μια ευκαιρία του Ζελάγια στις καθυστερήσεις πέρασε έξω. Δυστυχώς για την ομάδα μας δεν ήρθε το θετικό αποτέλεσμα παρά την προσπάθεια και αποχαιρετήσαμε τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια με ήττα 3-0!

Comments
To Top