ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Μια λέξη μονάχα..!

Ολοκληρωτικός. Μια λέξη μονάχα. Δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι περαιτέρω. Δεν χρειάζεται άλλωστε, μιας και το πιο απλό κι εύκολο πράγμα, είναι να παρακολουθήσει κάποιος τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα.

Τούτο το μεράκι και η θέληση για νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου. Είτε πρόκειται για την ομάδα της Πάφου, είτε για την Λυόν, είτε για την Έβερτον, τίποτα πια δεν λογαριάζεται άπιαστο. Είναι λες και 90 λεπτά μέσα στο κεφάλι των ποδοσφαιριστών γυροφέρνουν οι φράσεις επίθεση ξανά, νίκη ή τίποτα, κι άλλο γκολ (δις) και δεν ησυχάζουν μέχρι να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Χθες (2/12) η αρμάδα του Σωφρόνη Αυγουστή πέρασε σαν οδοστρωτήρας, παρασύροντας τους Παφίτες σ’ ένα  «κυανόλευκο» παραλήρημα ή ντελίριο που λένε και οι Ιταλοί. Δεν πρόφταιναν να πάρουν ανάσα. Φόβος και τρόμος έχει μετατραπεί ο Θρύλος, με τους αντίπαλους να έχουν μόνο μια έγνοια πια: να δεχθούν όσο το δυνατό λιγότερα τέρματα.

Ουδείς δεν υστέρησε, όπως και ενάντια στον Εθνικό Άχνας την περασμένη αγωνιστική. Φαίνεται να επικρατεί ένας υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα κι αυτό είναι μια από τις συνιστώσες της εκπληκτικής εικόνας που βγάζει στο γήπεδο.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στην Έβερτον και στο θετικό κλείσιμο μιας ακόμη αξιοπρεπή πορείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λινγκ.

 

Comments
To Top