ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στον Εθνικό

Τον Εθνικό εντός έδρας αντιμετωπίζει αύριο (27/11) η ομάδα μας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Αντρέι Ενέσκου: Ο δυναμικός μέσος είναι από τα καλά χαρτιά του αντιπάλου.Μαρκάρει ακατάπαυστα και τρέχει σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.Βοηθάει και οργανωτικά.

Εντουάρντο Πιντσέλι: Πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής.Η τεχνική του κατάρτηση είναι σε υψηλά επίπεδα.Διαθέτει γλυκό πόδι και εκτός από το να μοιράζει παιχνίδι,δοκιμάζει και το πόδι του.Εκτελεί τις πλείστες στατικές φάσεις.

Νικολάι Κιπιάνι: Ο νεαρός Ρώσος αγωνίζεται σαν εξτρέμ και είναι ίσως ο πιο επικίνδυνος παίκτης του αντιπάλου.Καλός ντριπλέρ,μπουκαδόρος και με καλή σέντρα.Πολύ καλός και στο ένας εναντίον ενός.

Γενικά:Σίγουρα οποιαδήποτε μικρομεσαfeία ομάδα που έρχεται στο Τσίρειο έχει πάνω κάτω την ίδια τακτική.Καλή αμυντική διάταξη,ψάχνοντας το γκολ σε κάποια αντεπίθεση ή στατική φάση.
Το γρήγορο γκολ και η αύξηση του δείκτη του σκορ όσο πιο γρήγορα γίνεται είναι το καλύτερο αντίδοτο στις πολυπρόσωπες άμυνες.Κλειδί πιστεύω θα είναι ο γρήγορος ρυθμός αφού δεν νομίζω να μπορεί να τον ακολουθήσει ο αντίπαλος.Σίγουρα τέτοια παιχνίδια δεν πρέπει τέτοια παιχνίδια να πηγαίνουν στο γκολ ή να προέρχεται εφησυχασμός με την διαφορά στο ένα γκολ αλλά να ξεκαθαρίζει το παιχνίδι όσο πιο νωρίς γίνεται.

Comments
To Top