ΑΝΤΡΕΣ

Το σύνδρομο της επανάληψης και ισοπαλία!

Δυστυχώς η ομάδα μας δεν κατάφερε να διαχειριστεί για ακόμα μια φορά κυρίως στην επανάληψη, το υπέρ της προβάδισμα που πήρε με τον Μαγκλίτσα και δέχθηκε την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά του αγώνα με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί ο αγώνας με την ΑΕΚ στην ισοπαλία 1-1.

Μ΄ένα σουτ του Άλεφ που κτύπησε σε αμυντικό μετά από κόρνερ του Ντα Σίλβα ξεκίνησε η ομάδα μας τον αγώνα. Η ομάδα μας στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να βρει τους διαδρόμους για να μπει στην περιοχή του αντιπάλου. Γκολ για την ομάδα μας όταν Μαγκλίτσα και Γιάκολις συνδυάστηκαν από τον χώρο του κέντρου με τον Γιάκολις να δίνει ασίστ από τα δεξιά στον έτερο Κροάτη και στο 20΄έγινε το 1-0 για την ομάδα μας. Το πρώτο ημίωρο του αγώνα κύλησε με την ομάδα μας να ελέγχει πλήρως τον αγώνα, να προηγείται και να μην έχει κινδυνεύσει καθόλου από τον αντίπαλο. Ευτυχώς στο 33΄ένα απευθείας φάουλ του αντιπάλου βρήκε το δοκάρι, μια φάση που ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα. Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο κύλησε το υπόλοιπο του ημιχρόνου εκτός από ένα σουτ του Γιάκολις που θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο, ενώ μια φάση για τον αντίπαλο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου υποδείχθηκε οφσάιντ. Το πρώτο μέρος κύλησε με την ομάδα μας να είναι καλύτερη και να προηγείται με 1-0.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα στην επανάληψη και με το 1-0 υπέρ της. Ο αντίπαλος πίεσε στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης με αποτέλεσμα να χάσει ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, ενώ σε αντεπίθεση μας στο 54΄ο Γιάκολις έκανε μόνος ένα πολύ άστοχο σουτ! Πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας στο 63΄ με τον Βασιλείου να παίρνει τη θέση του Γιάκολις και πλέον τα άκρα της επίθεσης μας αλλάζουν με τους Σαντάνα και Σκέμπρι να αναλαμβάνουν. Στο 66΄η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας όταν ο Ζελάγια πήρε τη θέση του Μαγκλίτσα. Στο 76΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Άλαν να παίρνει τη θέση του Ντα Σίλβα. Μετά από φάουλ που έγινε στον Σαντάνα και ο διαιτητής δεν έδωσε ο αντίπαλος έχασε ευκαιρία με τον Βάλε να σώζει την ομάδα μας εξ επαφής! Στο 82΄τελικά ο αντίπαλος ισοφάρισε μετά από μια φάση που ο Βάλε δυστυχώς αντέδρασε λανθασμένα. Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο από την ομάδα μας στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα και μετά από τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα που βρήκε την ομάδα μας να μένει στην ισοπαλία 1-1!

Χορηγός αγώνα:

Comments
To Top