ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νικηφόρο ξεκίνημα!

Η γυναικεία πετοσφαιρική μας ομάδα  άρχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας κερδίζοντας μέσα στο Γήπεδο Δερύνειας την τοπική Αναγέννηση με 0-3 σετ. Οι πρωταθλήτριες κέρδισαν με όπλο την κλάση και την εμπειρία τους τις «πράσινες» που παρουσίασαν πολύ καλά στοιχεία.

Aνώτερος ήταν ο Απόλλων στο πρώτο σετ και χάρις την εμπειρία του πήρε το πρώτο σετ με 13-25 και προηγήθηκε με 0-1 σετ. Οι «γαλάζιες» δεν σταμάτησαν ούτε στο δεύτερο σετ και παίζοντας καλύτερα σε σχέση με το πρώτο κέρδισε με 09-25 αυξάνοντας το προβάδισμα σε 0-2 σετ.

Το 0-2 σε βάρος της ανάγκασε την Αναγέννηση να τα δώσει όλα στο τρίτο σετ, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν ωραίο σετ. Ο αγώνας πρόσφερε συγκινήσεις με τον Απόλλωνα όμως να κερδίζει με 18-25 και τον αγώνα με 0-3 σετ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ.(Λ.ΛΟΪΖΟΥ): Μπράουν, Μάγνι, Ευσταθίου, Αντωνίου, Παπαγιάννη,Δημητρίου – Λίμπερο: Oικονόμου, Παρπούνα. – Αλλαγές: Λουκά, Πσπαλεοντίου, Φραντζέσκου.

ΑΠΟΛΛΩΝ(ΣΤ. ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ): Ιορδάνους, Μπόλτσεβα, Ε. Λεωνίδου, Ντουντνίκοβα, Μανίταρου, Αγκούλο – Λίμπερο: Στεφάνου, Ζακχαίου. – Αλλαγές: Σιμανόφσκι, Στυλιανού.

Comments
To Top