ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια ένας αγώνας που δεν τέλειωσε ποτέ στο ΓΣΠ!(video)

Σαν σήμερα στις 21Οκτωβρίου,2007 πριν 10 χρόνια ο Απόλλωνας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της περιόδου 2007/08, αντιμετώπισε μέσα στο ΓΣΠ το ΑΠΟΕΛ!

Ένας αγώνας που δυστυχώς δεν τελείωσε ποτέ, αφού διακόπηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και ενώ οι γηπεδούχοι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 2-0.

Ο λόγος της διακοπής σύμφωνα με τον διαιτητή του αγώνα κ. Στέλιο Τρύφωνος ήτανη συνεχής ρίψη αντικειμένων στην εκπνοή του ημιχρόνου από τους οπαδούς της ομάδας μας που βρίσκονταν στο βόρειο πέταλο, σε συνάρτηση με την αρνητική απάντηση που πήρε ο διαιτητής από την Αστυνομία, ότι δεν μπορούσε να ελέγξει τη ρίψη των αντικειμένων και συνεπώς να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του!

Ο κ. Τρύφωνος προτίμησε την διακοπή του αγώνα αντί να περιμένει λίγα ακόμη δευτερόλεπτακαι να λήξει τοπρώτο ημίχρονοκαι ακολούθως με την αλλαγή των εστιών από τους τερματοφύλακεςνα έλυνε το πρόβλημα.

Όλα όσα έλαβαν χώρα στον αγωνιστικό χώρο, κατέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στο φύλλο αγώνα ο κ. Στέλιος Τρύφωνος, που ήταν καταπέλτης για την ομάδα μας χάνοντας στο τέλος στα χαρτιά τον αγώνα με 3-0.

Ο κ. Στέλιος Τρύφωνος,όλως παραδόξως, παρέλειψε να αποβάλει τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ Νικολόφσκιπου επέστρεψε με δύναμη αντικείμενο στην κερκίδα των οπαδών μας ενώ φρόντισε επιμελώς να μην αναφερθεί στο φύλλο αγώνος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι την περίοδο εκείνη ούτε ο αγώνας του Β’ γύρου ολοκληρώθηκε ποτέ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ αφού γι’ αυτό φρόντισε ένας άλλος «καθηγητής» της διαιτησίας ο κ. Μάριος Σταμάτης!

 

 

Comments
To Top