ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Εφιαλτική έδρα!

Εκτός έδρας, η ομάδα μας αντιμετώπισε την Ανόρθωση 58 φορές σε αγώνες Α’ φάσης. Η ομάδα μας κέρδισε 8 φορές, ποσοστό 14%, έχασε 34 φορές ενώ τα υπόλοιπα 15 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα με ένα παιγνίδι εξ αυτών να μην ολοκληρώνεται ποτέ και να μηδενίζονται και οι δύο ομάδες. Στα τέρματα η Ανόρθωση προηγείται με 97-41. Στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετρούμε μόλις 3 νίκες, με τις 2 εξ αυτών να σημειώθηκαν τα τελευταία 7 χρόνια!

Από την περίοδο 2012/13 και μετέπειτα και σε σύνολο 5 αγώνων κόντρα στην Ανόρθωση η ομάδα μας μετράει μια νίκη, δύο ήττες και δύο ισοπαλίες με ποσοστό επιτυχίας 20%. Στα 5 αυτά παιγνίδια ο Απόλλωνας έχει σκοράρει 4 γκολ (0,8 γκολ ανά αγώνα) και έχει δεχτεί 6 γκολ ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του 2 φορές. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 3 από τα 4 γκολ της ομάδας μας επιτεύχθηκαν στο β’ ημίχρονο!

Στα 5 αυτά παιγνίδια στην μια φορά που η Ανόρθωση κατάφερε να προηγηθεί από το α’ ημίχρονο πανηγύρισε στο τέλος τη νίκη, τα 3 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα 0-0 στο α’ ημίχρονο ενώ στο ένα παιγνίδι της προπέρσινης περιόδου, προηγηθήκαμε στο ημίχρονο με 1-0 αλλά στο τέλος γίναμε ιδανικοί αυτόχειρες χάνοντας με 3-2!

Από το υφιστάμενο έμψυχο υλικό του Απόλλωνα κόντρα στην Ανόρθωση σε αγώνες Α’ φάσης έχει σκοράρει μόνο ο Άλεξ Ντα Σίλβα!

Η προϊστορία κόντρα στην Ανόρθωση σε εκτός έδρας αγώνες Α’ φάσης από το 2012/13 και μετέπειτα:

 

 

 

Comments
To Top