ΑΝΤΡΕΣ

«Ξαφνικά αισθάνθηκα ότι έσβησαν όλα».

Δηλώσεις σε Γαλλική αθλητική ιστοσελίδα, έκανε ο πρώην άσσος της ομάδας μας, Άμπραχαμ Γκίε σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Άμπραχαμ ποια ήταν τα συναισθήματα που σε διακατείχαν τη στιγμή που σου ανακοίνωσαν τις άσχημες εξελίξεις;

«Πολύ άσχημα. Ήμουν στο σκοτάδι. Δεν το πιστεύω και εξακολουθώ να μην το καταλαβαίνω. Είναι πολύ πρόσφατο για εμένα καθώς στο μυαλό μου, είμαι ακόμα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Είναι δύσκολο να σταματήσεις το ποδόσφαιρο σε ηλικία 31 ετών. Ήθελα να έχω μια καλύτερη καριέρα και να έχω ένα καλό πρωτάθλημα με την Όρλεανη. Ξαφνικά αισθάνθηκα ότι έσβησαν όλα».

Πως αντιμετωπίζεις πλέον την κατάσταση;

«Είναι περίπλοκο γιατί δεν αισθάνομαι ότι έχω κάποιο πρόβλημα και πρέπει να σταματήσω. Αισθάνομαι υπέροχα. Αυτό είναι το δύσκολο της όλης κατάστασης. Είναι απογοητευτικό αλλά η απόφαση ανήκει στον γιατρό. Οι γιατροί γνωρίζουν το ανθρώπινο σώμα. Είμαι υποχρεωμένος να αποδεχθώ τα γεγονότα».

Πιστεύεις ότι ήταν ρίσκο που αγωνιζόσουν;

«Όχι γιατί δεν ήξερα στην πραγματικότητα τι έχω. Οι γιατροί μου το εξήγησαν. Σχετίζεται με το μυϊκό πρόβλημα που βρίσκεται δίπλα στην καρδιά μου. Έτσι μου είπαν ότι πρέπει να σταματήσω. Μετά από αυτό, ευχαριστώ τον Θεό που με κράτησε εδώ στην ζωή. Έπρεπε να προσγειωθώ στο έδαφος. Σήμερα είμαι ακόμη εδώ και ζω. Εντοπίσαμε το πρόβλημα και πλέον έχω μια οικογένεια και έχω ακόμη πολλά να κάνω».

Προσπαθείς να έχεις θετική σκέψη παρόλα τα άσχημα που σου συνέβηκαν;

«Ναι έτσι πρέπει. Δεν πρέπει να πανικοβληθώ. Είχα την υποστήριξη της διοίκησης, του προπονητή, του γιατρού, των συμπατριωτών μου και της οικογένειας μου. Αυτό είναι το σημαντικό. Θα σκεφτώ σταδιακά το μέλλον. Θα μιλήσω με τον σύλλογο, θα δούμε αν θα μείνω στο ποδόσφαιρο. Έχω πολλά να κάνω».

Comments
To Top