ΑΝΤΡΕΣ

Ο Απόλλωνας Λεμεσού συμμετέχει στο “Football People Action Weeks”

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου αρχίζει η μεγαλύτερη κοινωνική εκστρατεία του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου, την οποία διοργανώνει η FARE και η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 19 του μήνα. Το «Football People Action Weeks» έχει ως στόχο να φέρει κοντά εκατοντάδες ανθρώπους διαφόρων συλλόγων, όπως ποδοσφαιριστές, διοικητικά στελέχη, ομοσπονδίες και φιλάθλους και να συμπορευθούν όλοι μαζί στην αντιμετώπιση και την καταπολέμηση των διακρίσεων και να αγωνιστούν υπέρ της ισότητας.

Η συγκεκριμένη δράση η οποία υποστηρίζεται από την UEFA, έχει αφετηρία το 2001 με εννέα χώρες να συμμετέχουν στο δοκιμαστικό στάδιο της εκστρατείας.

Τα τελευταία χρόνια, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 4.000 δραστηριότητες σε 70 χώρες της Ευρώπης και επεκτάθηκαν σε όλο τον κόσμο, όπως η Αργεντινή, η Βραζιλία, το Καμερούν, το Μεξικό, το Βιετνάμ, η Ταϊλάνδη, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Νότια Αφρική.

Ο Απόλλωνας ΛΕΜΕΣΟΥ ως επίσημο μέλος της FARE, συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία, ενώ μέσα από μια σειρά ενεργειών που έχουν προγραμματιστεί θα επιδιώξει την ευαισθητοποίηση του φίλαθλου κοινού κατά των διακρίσεων στο ποδόσφαιρο και στη ζωή γενικότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://farenet.org/

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

 

Comments
To Top