ΑΝΤΡΕΣ

«Υπάρχει υγεία…»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Επέλαση» μίλησε ο γυμναστής της ομάδας μας, Ιωακείμ Ιωακείμ.

Αναλυτικά τι ανέφερε:

Για τη φρεσκάδα που βγάζει η ομάδα:

«Υπάρχει μια υγεία. Είναι δουλειά όλων όσων εργάζονται στο Κολόσσι, από τους διατροφολόγους μας μέχρι τους φυσιοθεραπευτές και αρχηγό αυτής της προσπάθειας τον προπονητή. Για να μπορεί να αποδίδεις σε αυτόν τον τρόπο πρέπει να διαθέτεις ποιότητα. Έπαιξε ρόλο σε αυτό και η έλευση σπουδαίων παικτών στην ομάδα. Πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό του ποδοσφαιριστή την καραμέλα ότι είναι κουρασμένος. Στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα έγιναν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα οι οποίες ήταν προγραμματισμένες πολύ πιο πριν».

Για σύστημα gps στην προπόνηση:

«Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο κάποιες αποφάσεις του προπονητή μας με τη διοίκηση. Φέτος χρησιμοποιούμε ένα σύστημα gps στις προπονήσεις, με το οποίο βλέπουμε πόσο τρέχει ο κάθε ποδοσφαιριστής στις προπονήσεις. Μέσα από αυτό το εργαλείο έχουμε μια ολοκληρωτική εικόνα του τι συμβαίνει στις προπονήσεις. Τα τελευταία τέσσερα-πέντε χρόνια έχει εφαρμοστεί στις ομάδες το συγκεκριμένο εργαλείο. Γίνεται ανάλυση, σχεδιασμός και μετά εφαρμογή».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος:

«Η διακοπή για μας ήταν πάρα πολύ σημαντική από θέμα ξεκούρασης. Ελπίζω να συνεχιστούν οι καλές παρουσίες της ομάδας».

Για το μοντέλο προπόνησης:

«Το μοντέλο προπόνησης που χρησιμοποιούμε θεωρούμε ότι είναι επιτυχημένο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξουμε κάτι. Υπάρχει πάρα πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας στο τεχνικό επιτελείο αλλά και με τους παίκτες».

 

Comments
To Top