ΑΝΤΡΕΣ

Πυραυλοκίνητος ΘΡΥΛΟΣ!!!

Χωρίς να δώσει περιθώρια στον αντίπαλο η ομάδα μας αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και με κεκτημένη ταχύτητα από το “Γκούντισον πάρκ” διέλυσε κυριολεκτικά τη Νέα Σαλαμίνα, πετυχαίνοντας πέντε τέρματα και χάνοντας πολλές ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα γκολ. Τις πρώτες τους συμμετοχές στο πρωτάθλημα είχαν ο Ρουμάνος Πιτιάν, αλλά και ο Βελγοιταλός Πολίτσι. Αξιοσημείωτο το πρώτο γκολ του Γιάκολις με τη φανέλα της ομάδας μας.

Με την ομάδα μας να παίρνει από νωρίς την κατοχή της μπάλας ξεκίνησε ο αγώνας κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Στο 5΄λεπτό μετά από σέντρα του Σαντάνα από αριστερά ο Ζελάγια δεν έπιασε όπως θα ήθελε την κεφαλιά για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας. Στο 8΄έγινε το 1-0 για την ομάδα μας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντα Σίλβα. Το πέναλτι κέρδισε ο Σαντάνα μετά από μια ατομική ενέργεια από αριστερά στην επίθεση. Μεγάλη ευκαιρία στο 10΄ όταν ο Ντα Σίλβα βρήκε ωραία τον Ζελάγια στην περιοχή που και πάλι δεν είχε καθαρό μυαλό και αστόχησε. Στο 16΄ήρθε το 2-0 όταν μετά από «μαγική» πάσα και πάλι του Ντα Σίλβα ο Γιάκολις σκόραρε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα μετά από ωραία υποδοχή της μπάλας και πλασέ!

Το δεύτερο τέρμα για την ομάδα μας ήταν αποτέλεσμα της πίεσης και των ευκαιριών που χάθηκαν! Στο 24΄μια κεφαλιά του Πιτιάν μετά από κόρνερ του Ντα Σίλβα πέρασε λίγο έξω ενώ στο 26΄η ομάδα μας κέρδισε ένα φάουλ έξω από την περιοχή του Σαντάνα η μπάλα αφού κόντραρε πέρασε σε κόρνερ που ήταν ανεκμετάλλευτο για την ομάδα μας. Οι ποδοσφαιριστές μας συνέχισαν να πιέζουν και στο 34΄μετά από σέντρα του Γιάκολις ο Σκέμπρι αστόχησε σε κεφαλιά.

Νέα ευκαιρία στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Σκέμπρι να πλασάρει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει. Η μια ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη με τον Ντα Σίλβα να βρίσκει το δοκάρι στο 38΄μετά από εξαιρετική ομαδική ενέργεια ενώ ο διαιτητής μας αρνήθηκε δεύτερο πέναλτι σε ανατροπή του Ζελάγια στο 39΄. Ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα μας που πέτυχε δύο τέρματα αλλά έχασε πολλά με αποκορύφωμα τη φάση του Γιάκολις στο 45΄ όταν αστοχεί από πολύ ευνοϊκή θέση.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας το δεύτερο ημίχρονο έχοντας τους ίδιους έντεκα στον αγωνιστικό χώρο. Τρίτο γκολ για την ομάδα μας μόλις στο 47΄με απευθείας κτύπημα φάουλ του Ντα Σίλβα. Από κει όπου τελείωσε το ημίχρονο ξεκίνησε η ομάδα μας έχοντας τον αντίπαλο στο δικό του μισό, κάνοντας ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο. Στο 52΄ήρθε και το τέταρτο γκολ αυτή τη φορά με τον Ζελάγια μετά από ασίστ και πάλι του Ντα Σίλβα. Στο 54΄δύο αλλαγές για την ομάδα μας με τον Πέδρο και τον Γιάκολις να δίνουν τη θέση τους στον Μαρτίνεζ και Στυλιανού. Στο 57΄στο πρώτο σουτ του αντιπάλου ο Βάλε έκανε εξαιρετική επέμβαση διώχνοντας σε κόρνερ τη μπάλα. Μαρτίνεζ το πέμπτο γκολ στο 63΄μετά από εξαιρετική και πάλι ομαδική ενέργεια! 

Στο 66΄πρώτη εμφάνιση και για τον Πολίτσι που παίρνει τη θέση του Σακέττι. Η ομάδα μας έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας εξαιρετική απόδοση με τους ποδοσφαιριστές απελευθερωμένοι από το άγχος να δείχνουν την ποιότητα τους με ωραίους συνδυασμούς αλλά και εξαιρετικές ατομικές ενέργειες. Εκτός από ευκαιρίες για την ομάδα μας είχαμε και μια ακόμα απόκρουση του Βάλε σε μια κεφαλιά από τον αντίπαλο στο 86΄. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να παίρνει μια σπουδαία νίκη με 5-0!

Χορηγός αγώνα:

Comments
To Top