ΑΝΤΡΕΣ

«Στην Κύπρο έχω σχεδόν τα πάντα, βρήκα τα πόδια μου»

Ιστοσελίδα της Κροατίας, dalmatinskiportal.hr, φιλοξενεί δηλώσεις του Κροάτη επιθετικού της ομάδας μας, Άντον Μάγκλιτσα, ο οποίος στον πρόσφατο αγώνα μέσα στο «Γκούντισον παρκ» αγωνίστηκε ως αντίπαλος ενός φίλου και συμπατριώτη του, του Νίκολα Βλάσιτς που πέτυχε το δεύτερο γκολ για την Έβερτον!

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο Μαγκλίτσα:

«Ο Βλάσιτς με εξέπληξε θετικά. Παίξαμε μαζί στη Χάιντουκ και αλλάξαμε φανέλες μετά το τέλος του αγώνα. Ήταν πάντα καλός ποδοσφαιριστής, αλλά όταν έρχεσαι σε μία ομάδα με καλύτερους συμπαίχτες, τότε το παιχνίδι σου προοδεύει ακόμη περισσότερο. Η Έβερτον δεν ήταν κάτι το σπουδαίο, όμως όταν πέρασε ως αλλαγή ο Βλάσιτς, τους ανέβασε και σκόραρε γκολ», ανέφερε αρχικά ο Μάγκλιτσα.

Και πρόσθεσε για το γεγονός ότι στον Απόλλωνα είναι πολύ καλύτερος από ότι στη Χάιντουκ (στην Κύπρο σκόραρε ήδη 34 φορές): «Είναι δύσκολο να το εξηγήσω για ποιο λόγο, δεν θέλω να πω ότι υπάρχει λιγότερη πίεση στον Απόλλωνα. Στη Χάιντουκ έζησα πολύ ωραίες στιγμές τις οποίες θυμάμαι, αλλά στην Κύπρο έχω σχεδόν τα πάντα. Βρήκα… τα πόδια μου, γι’ αυτό σκόραρα τόσες φορές και έδωσε 15 ασίστ, με την τελευταία απέναντι στην Έβερτον (στο 0-1 του Σαρδινέρο)».

Για το παιχνίδι στο Γκούντισον Παρκ: «Παλέψαμε μέχρι το τέλος. Μείναμε με 10 παίχτες πριν από το γκολ του Γιούστε, αλλά παλέψαμε και τελικά ισοφαρίσαμε. Η Έβερτον είχε την κατοχή, αλλά δεν ήταν πολύ επικίνδυνη. Ακόμη και η Λιόν έδειχνε να είναι ανώτερη ομάδα».

Καταλήγοντας, ο Κροάτης επιθετικός, είπε: «Μην υποτιμάτε το κυπριακό ποδόσφαιρο. Παίξαμε μόνο 3 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, έχουμε δύο ισοπαλίες και μία νίκη, αλλά αυτό δεν μας ικανοποιεί γιατί έχουμε ως στόχο το πρωτάθλημα. Εδώ η ζωή είναι πολύ ωραία, με τη θερμοκρασία 6 με 7 βαθμούς πιο ψηλή από ότι στο Σπλιτ. Είμαι πραγματικά χαρούμενος από την ποιότητα της ζωής μου και το ποδόσφαιρο».

Comments
To Top