ΑΝΤΡΕΣ

Μέγας είσαι ΘΡΥΛΕ μου και θαυμαστά τα έργα σου!!!

Παρόλο που η τύχη πήγε να μας γυρίσει την πλάτη εντούτοις αυτή η ομάδα έκανε και πάλι το θαύμα της και ισοφάρισε στο τέλος σε 2-2, παρότι αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές γράφοντας άλλη μια ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΙΔΑ στην ιστορία της!!!

Με την ομάδα μας να πατά καλά στον αγωνιστικό χώρο ξεκίνησε το παιχνίδι και το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε χωρίς κάτι το αξιόλογο. Αυτό το κάτι ήρθε στο 12΄όταν ο Μαγκλίτσα από δεξιά έδωσε ασίστ στον Σαρδινέρο που δεν αστόχησε και έκανε το 0-1 για την ομάδα μας. Στο 15΄ένα βολέ του Βασιλείου πέρασε λίγο έξω. Τραγικό λάθος από την άμυνα μας με τον Γιούστε και τον Βάλε να μην συνεννοούνται σωστά και να δίνουν έτοιμο γκολ στον Ρούνει που ισοφάρισε. Μετά και την ισοφάριση από τον αντίπαλο οι ποδοσφαιριστές μας δεν τα έβαλαν κάτω και έβγαιναν συχνά στην επίθεση με τον Γιούστε μετά από κόρνερ στο 35΄να πιάνει μια κεφαλιά πάνω από τα δοκάρια. Στο 41΄ο Βάλε είχε μια πολύ καλή απόκρουση σε σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 42΄απέκρουσε και πάλι ένα απευθείας φάουλ. Μια προσπάθεια για την ομάδα μας μετά από κόρνερ και σουτ του Γιάκολις πέρασε ανεκμετάλλευτη. Χωρίς καθυστερήσεις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου που βρήκε την ομάδα μας ισόπαλη 1-1 με την Έβερτον!

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας, ενώ ο αντίπαλος είχε την κατοχή και πίεζε. Η ομάδα μας προσπαθούσε να βρει τις ευκαιρίες για αντεπιθέσεις, ενώ ένα σουτ του Γιάκολις στο 54΄΄απέκρουσε με δυσκολία ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 61΄η ομάδα μας έκανε την πρώτη της αλλαγή με τον Σκέμπρι να παίρνει τη θέση του Γιάκολις. Στο 66΄δυστυχώς για την ομάδα μας δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ σε μια άτυχη στιγμή που η μπάλα έκανε το δικό της παιχνίδι! Για ένα τρίλεπτο η ομάδα μας βγήκε μπροστά και πίεσε αλλά δεν ήρθε κάτι καλό, ενώ στο 77΄ο Σαντάνα πήρε τη θέση του Σακέττι που “έγραψε” και πάλι πολλά χιλιόμετρα! Στο 83΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ζελάγια να παίρνει τη θέση του Βασιλείου και να τα παίζει όλα για όλα για την ισοφάριση. Στο 87΄ο Ρομπέρζ αποβάλλεται καθώς ένα απρόσεκτο παίξιμο του στοίχισε την κόκκινη κάρτα. Στο 88΄ο Γιούστε ισοφαρίζει σε 2-2 μετά από σέντρα φάουλ του Πέδρο! Στο 90΄ο Βάλε έκανε την απόκρουση του αιώνα αφού έβγαλε κυριολεκτικά από μέσα τη μπάλα! Το παιχνίδι έληξε στο ισόπαλο 2-2 με την ομάδα μας να παίρνει ακόμα ένα βαθμό.

Comments
To Top