ΑΝΤΡΕΣ

Σημαντικές πληροφορίες και αστυνομικά μέτρα στο Λίβερπουλ

Ανακοίνωση με σημαντικές πληροφορίες για τους φίλους του Απόλλωνα οι οποίοι θα επισκεφθούν το Liverpool και το στάδιο «GOODISON PARK»  για τον αγώνα της ομάδας μας κόντρα στην Έβερτον την ερχόμενη Πέμπτη (28/09), εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας (25/09) η Αστυνομία Κύπρου.

Αναλυτικά οι ανακοίνωση:

Οι φίλοι της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, οι οποίοι προτίθενται να επισκεφθούν το Liverpool για να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους, στον αγώνα EVERTON – ΑΠΟΛΛΩΝ, για το Europa League, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «GOODISON PARΚ» στις 28 Σεπτεμβρίου 2017, πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

Την ευθύνη για την ασφάλεια των φίλων της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην πόλη και το στάδιο «GOODISON PARΚ» στο Liverpool, θα έχει η Αγγλική Αστυνομία, σε συνεργασία με τις αρχές ασφάλειας του σταδίου. Οι φίλοι της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, που θα περπατήσουν από το κέντρο της πόλης προς το στάδιο θα χρειαστούν περίπου 50 λεπτά για να φτάσουν εκεί.

Το κόστος για ταξί ανέρχεται στις £10 περίπου. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το λεωφορείο Αρ 917 για Lime street Station. Πριν τον αγώνα τα λεωφορεία αναχωρούν από το σταθμό St. Georges Hall, ο οποίος είναι απέναντι από το ξενοδοχείο Marriott στο κέντρο της πόλης. Τα ίδια λεωφορεία αναχωρούν μετά το τέλος του αγώνα από τη στάση Walton Lane την οποία οι φίλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα βρουν μετά την έξοδο τους από την κερκίδα των φιλοξενουμένων του σταδίου και αφού στρίψουν δεξιά.

Όλα τα λεωφορεία θα σταθμεύσουν στην Priory Road, η οποία είναι 2 λεπτά περπάτημα από την κερκίδα των φιλοξενουμένων. Η μεταφορά αλκοολούχων ποτών εντός των λεωφορείων απαγορεύεται από το νόμο.

Επίσης θα απαγορευτεί η είσοδος στο στάδιο σε πρόσωπα τα οποία θα είναι σε εμφανή κατάσταση μέθης. Απαγορεύεται επίσης η κατανάλωση αλκοόλ σε συγκεκριμένα σημεία στους δρόμους. Απαγορεύεται η κατοχή και χρήση ναρκωτικών ή τοξικών ουσιών και εύφλεκτων υλικών.

Επίσης απαγορεύεται η κατοχή, χρήση λέιζερ και σφυρίχτρας. Οι σημαίες και τα πανό θα ελέγχονται πριν την είσοδο στο στάδιο. Οι ιστοί των σημαιών δεν θα επιτρέπεται να μεταφερθούν εντός του σταδίου. Πανό με πολιτικό ή θρησκευτικό περιεχόμενο δεν θα επιτρέπονται.

Οι είσοδοι του σταδίου ανοίγουν για το κοινό δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (18:05).

Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ δυνατό να χρειαστεί να παραμείνουν στο στάδιο μέχρι να αποχωρήσουν οι φίλοι της γηπεδούχου ομάδας. Η συμπεριφορά των οπαδών πρέπει να είναι κόσμια. Η Αστυνομία και οι αρχές του Σταδίου μπορούν να απομακρύνουν από αυτό, οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο κατά την κρίση τους δεν έχει κόσμια συμπεριφορά.

Η μέθη, η μεταφορά κατοχή, και η χρήση φωτοβολίδων, πυρσών, ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων τόσο στην πόλη του Liverpool, όσο και στο στάδιο, δεν επιτρέπονται. Συστήνεται στους φίλους της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να συμπεριφέρονται σε κόσμια πλαίσια. Πρόσωπα τα οποία θα συλληφθούν για οποιαδήποτε αδικήματα, πιθανόν να κρατηθούν για περισσότερες ημέρες.

Ομοφοβικές και ρατσιστικές συμπεριφορές δεν επιτρέπονται και θα έχουν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη οποιουδήποτε προβαίνει σε τέτοιες συμπεριφορές. Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων, στους τοίχους του Σταδίου και οποιουδήποτε στην πόλη.

Απαγορεύονται οι φωτογραφικές μηχανές με τηλεφακό. Τόσο οι επαγγελματίες φωτογράφοι, όσο και οι φωτογραφικές μηχανές τους, χρειάζονται ειδική διαπίστευση από την UEFA και τις αρχές του Σταδίου.

Το κάπνισμα στους χώρους του Σταδίου δεν επιτρέπεται.

Η μεταφορά τυμπάνων και μικροφωνικών συσκευών στο στάδιο δεν επιτρέπεται.

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Η Κυπριακή Αστυνομία και η Αστυνομία του Liverpool, εύχονται στους φίλους της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ καλή διαμονή, να έχουν ένα ευχάριστο ταξίδι και να παρακολουθήσουν ένα ωραίο, συναρπαστικό και δίκαιο παιχνίδι.

 

 

Comments
To Top