ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Τι έδωσες ρε διεθνή!(video)

Να δούμε τι άλλο θα δούνε τα μάτια μας!

Αυτό που σφύριξε ο Μασιάς στο 46’ του αγώνα χρήζει επιστημονικής ανάλυσης και θα πρέπει κάποιος καθηγητής διαιτησίας να μας το εξηγήσει!

Δέχεται την κάθετη μπαλιά ο Μαρτίνες από το Σακέττι και αφού ξεφεύγει από Φρίμποργκ και Χριστοφή στην συνέχεια της φάσης δέχεται το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή.

Το παράδοξο ποιο είναι; O Μασιάς σφυρίζει το φάουλ αλλά δείχνει ότι το φάουλ θα πρέπει να εκτελεστεί όχι λίγο έξω από την περιοχή, όπως θα έπρεπε, αλλά αρκετά μετρά πιο πίσω και όσο και αν προσπαθούμε να καταλάβουμε τον λόγο πραγματικά δεν μπορούμε να τον αντιληφθούμε.

Όσο κι αν μελετήσαμε τη φάση δεν προσέξαμε να προηγήθηκε φάουλ στον Μαρτίνες στην αρχή της φάσης ενώ για χάριν συζήτησης αν θεωρήσουμε ότι έγινε κάποια παράβαση στην αρχή της φάσης ποια παράβαση θα έπρεπε να σφυρίξει ο διαιτητής την πρώτη ή την τελευταία; Ασφαλώς την τελευταία!

Ίσως να υπάρχει κάποιος νέος κανονισμός που να λέει ότι όταν το σκορ είναι στο 1-1 και ομάδα με το Θεό Απόλλωνα στο στήθος κερδίζει φάουλ λίγο έξω από την περιοχή τότε η μπάλα μεταφέρεται αρκετά μέτρα πιο πίσω για να μην καθίσταται αυτή η ομάδα επικίνδυνη στο να σκοράρει!

 

 

Comments
To Top