ΑΝΤΡΕΣ

Διευκρινήσεις για τους κατόχους διαρκείας (είσοδοι και χώροι στάθμευσης)

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας 2017-2018 κατηγοριών Elite & Platinum ότι θα έχουν την δυνατότητα να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα τους στον προκαθορισμένο χώρο μπροστά από την κεντρική είσοδο της δυτικής εξέδρας, όπως επίσης και στο χώρο στάθμευσης πίσω από τα ταμεία της Θύρα 1.

Ως εκ τούτου οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγοριών Elite & Platinum θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσουν μαζί τους την κάρτα διαρκείας τους (για να περάσουν απο τον απαιτούμενο έλεγχο), έτσι ώστε να τους επιτραπεί η είσοδος στον συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης, ενώ θα εισέλθουν στην δυτική εξέδρα από την είσοδο VIP Lounge.

Oι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγοριών Gold, Gold Teens, Gold Junior, Blue. Lady, Teens, Junior, θα εισέλθουν από τις θύρες 1 & 2 και από την είσοδο δίπλα από τα γραφεία του ΓΣΟ.

** Οι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν την δυνατότητα να εξασφαλίσουν τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με τον Ερμή από τα ταμεία του Τσιρείου Σταδίου τα οποία θα ανοίξουν στις 17:30.

Για περισσότερες πληροφορίες, στο 25 351 954

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top