ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Εκπληκτική εμφάνιση από την ομάδα μας στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Λυών και παλληκαρήσια ισοπαλία με σκορ 1-1. Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Πορτογάλο που είχε 3 τουλάχιστον σωτήριες επεμβάσεις. Νικήθηκε μόνο από τα 11 βήματα.

Έκτορ Γιούστε: Κράτησε σωστά την θέση του και είχε καλή συνεργασία με τον Ρομπέρζ.Βοήθησε και στο ξεκίνημα του παιχνιδιού από πίσω.Νικητής και στις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Τέλειο παιχνίδι από τον Γάλλο.Σωστός σχεδόν σε όλες τις επεμβάσεις του,ενέπνεε μια σιγουριά και αντιμετώπιζε όλες τις φάσεις με αυτοπεποίθηση.Το παιχνίδι ξεκινούσε από τα πόδια του,ενώ είχε και ευκαιρία για γκολ.

Ζάντερ Σαντάνα: Ο γνωστός Ζάντερ.Όργωσε όλη την αριστερή πλευρά.Έπαιξε σωστά τον αντίπαλο του και έκανε και το κομμάτι του επιθετικά αφού τον ένιωσε η άμυνα των Γάλλων.

Ζοάο Πέδρο: Έφτασε σε ψηλά στάνταρ η απόδοση του Πέδρο.Δεν έχασε ποτέ τον αντίπαλο του και δημιούργησε πολλά προβλήματα από την πλευρά του σε ολόκληρο το 90λεπτο.Προσωπικά κερδίζει στο νήμα τον τίτλο του πολυτιμότερου από τους υπόλοιπους 13.

Εστεπάν Σακέττι: Πάτησε σε κάθε γωνιά του γηπέδου.Έδωσε ρεσιτάλ στο μαρκάρισμα του Φεκίρ τον οποίο είχε από κοντά.Στον χώρο του έχασε ελάχιστες μάχες.Βοήθησε και οργανωτικά στο παιχνίδι.

Άλεφ ντο Σάντος: Καλό παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο που ξεκίνησε τρακαρισμένα αλλά σιγά σιγά μπήκε στο πετσί του ρόλου του και έδωσε αρκετές βοήθειες τόσο στον αμυντικό τομέα,όσο και στο επιθετικό κομμάτι.Είχε καλές τοποθετήσεις μεσοαμυντικά και έκλεισε χώρους.

Άλεξ ντα Σίλβα: Καλός ο Βραζιλιάνος που προσπάθησε να πάρει μπάλα και να μοιράσει παιχνίδι. Δεν πολυβοήθησε αμυντικά αλλά αυτό δεν είναι στα φόρτε του.Πολύ καλά κτυπήματα στις στατικές.Κουράστηκε από τον ψηλό ρυθμό και έγινε αλλαγή. Επιπόλαιος σε κάποιες φάσεις μπορουσε να ήταν πιο ομαδικός!

Αντόνιο Γιάκολις: Μέχρι την στιγμή της τελικής πάσας ήταν καλός. Έπαιρνε φάσεις πάνω του, άνοιγε διαδρόμους αλλά οι τελικές του αποφάσεις ήταν απογοητευτικές,αν και στα προηγούμενα παιχνίδια έδωσε ασίστ.

Αντρέ Σκέμπρι: Πολύτιμη βοήθεια του Μαλτέζου που μπορεί να μην βρέθηκε σε επίκαιρη θέση αλλά κέρδισε φάουλ,κράτησε μπάλα και βοήθησε και αμυντικά.Συνεργάστηκε άψογα και με τον Ζάντερ.

Άντον Μάγκλιτσα: Πολύ δουλειά από τον Κροάτη.Πάλεψε κέρδισε μάχες και έχασε ευκαιρίες για γκολ.Άνοιξε χώρους και για τους συμπαίκτες του με τις κινήσεις που έκανε χωρίς την μπάλα.

Αντριάν Σαρδινέρο: Μπήκε αμέσως μετά το γκολ των Γάλλων και για αρκετό χρόνο ήταν εξαφανισμένος.Το τελευταίο δεκάλεπτο έκανε την εμφάνιση του με μια πάσα μισό γκολ και φυσικά με το γκολ του που έδωσε τον πολύτιμο βαθμό.

Νίκο Μαρτίνες: Μπήκε για ένα 25λεπτο και έφτιαξε φάσεις για την ομάδα μας με χαι λάιτ την ντρίπλα και την ασίστ στο γκολ της ομάδας μας.

Εμίλιο Ζελάγια: Μπήκε στο τέλος για να πλαισιώσει τον Μάγκλιτσα και έβαλε και αυτός το πετραδάκι του.Έχασε και μια καταπληκτική ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ.

Προπονητής: Ο Σωφρόνης παρέταξε την ομάδα με 4-2-3-1 και με καθαρές εντολές να μπει η ομάδα και να κάνει το παιχνίδι της. Οργανωμένη σωστά μεσοαμυντικά έκλεψε αρκετές μπάλες αλλά δεν ευτύχησε να έχει την καλή τελική προσπάθεια.Όταν δε είχε την κατοχή προσπαθούσε να «χτίσει» το παιχνίδι της από πίσω και όχι με γεμίσματα και μάλιστα το έκανε πολύ καλά.
Όταν χρειάστηκε να επέμβει στο παιχνίδι άλλαξε τον Γιάκολις και τον Ντα Σίλβα με Σαρδινέρο και Μαρτίνες και στο τέλος με Ζελάγια όπου άλλαξε και σχήμα κάτι που τον δικαίωσε. Παράσημο είναι πως ισοπαλία δεν ήρθε με καταστροφικό παιχνίδι αλλά δημιουργικό.Καλός ο σχεδιασμός του παιχνιδιού και πολύ καλό κοουτσάρισμα στην διάρκεια του αγώνα.

Comments
To Top