ΑΝΤΡΕΣ

Θρυλική «ΚΑΡΥΔΑΤΗ» ισοπαλία!

Η ομάδα μας προσπάθησε στον πρώτο της αγώνα για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και παρόλο που βρέθηκε να κυνηγά το σκορ εντούτοις πάλεψε και δικαιώθηκε στο τέλος με τον Σαρδινέρο που διαμόρφωσε το τελικό 1-1!

Με την ομάδα μας να μπαίνει καλά στον αγώνα κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές μας δεν μπήκαν φοβισμένα αλλά προσπαθούσαν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Το πρώτο σουτ για την ομάδα μας ήρθε στο 24΄ όταν μετά από αντεπίθεση η μπάλα στρώθηκε στον Ντα Σίλβα αλλά στο αριστερό του πόδι και ήταν άστοχος. Καταπληκτική διπλή ευκαιρία για την ομάδα μας στο 30΄όταν το φάουλ του Ντα Σίλβα έβγαλε κυριολεκτικά από μέσα ο τερματοφύλακας και έπειτα κακή συνεννόηση των Σαντάνα και Ρομπέρζ δεν έφεραν το γκολ. Το ίδιο έγινε και στο 32΄ όταν η σέντρα του Γιάκολις βρήκε τον Σαντάνα που αστόχησε σε κεφαλιά. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να είναι ισόπαλη χωρίς γκολ με τη Λυών, παρόλο που θα μπορούσε να είναι πιο σοβαρή στις φάσεις που βρήκε για να απειλήσει.

Με δύο ευκαιρίες ξεκίνησε την επανάληψη η ομάδα μας αφού πρώτα του σουτ του Μαγκλίτσα εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας, ενώ στη συνέχεια της φάσης και μετά από σέντρα του Ντα Σίλβα ο Ρομπέρζ με κεφαλιά έκανε και πάλι τον αντίπαλο τερματοφύλακα να «απογειωθεί» και να αποκρούσει στο 47΄. Στο 53΄δεχθήκαμε δυστυχώς το γκολ αφού ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στη Λυών. Μετά το γκολ έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σαρδινέρο να παίρνει τη θέση του Γιάκολις. Ακολούθησε ένα εφτάλεπτο όπου η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δυστυχώς χωρίς επιτυχία. Στο 73΄το φάουλ του Ντα Σίλβα πέρασε λίγο έξω ενώ στη συνέχεια είχαμε κάποια σκληρά φάουλ με τον διαιτητή να δίνει κίτρινες κάρτες. Στο 76΄ο Μαρτίνεζ πήρε τη θέση του Ντα Σίλβα για να κάνει η ομάδα μας τη δεύτερη της αλλαγή. Στο 83΄ο Βάλε εξουδετέρωσε ένα απευθείας φάουλ των Γάλλων ενώ η ομάδα μας προσπαθούσε για να αντιδράσει στο γκολ που δέχθηκε. Στο 85΄ο Ζελάγια πήρε τη θέση του Σκέμπρι, ενώ στο ίδιο λεπτό ένα σουτ του Σακέττι πέρασε πολύ έξω. Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 90΄ οταν το γύρισμα του Σαρδινέρο βρήκε τον Ζελάγια που αστόχησε. Η λύτρωση για την ομάδα μας ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Σαρδινέρο που ήταν η χρυσή αλλαγή.

Χορηγοί του αγώνα η εταιρεία Antigonos Theodorou Immigration Services και το Makaritis Optical House.

 

Comments
To Top