ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην Λυών!

Πρώτο παιχνίδι για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και η ομάδα μας υποδέχεται την Λυών. Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Mariano Diaz: Είναι ο σέντερ φορ της Λυων και ήρθε μεταγραφή έναντι 8 εκατομμυρίων από την Ρεάλ Μαδρίτης. Αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης αλλά και στα «φτερά». Αρέσκεται να βγαίνει εκτός περιοχής και δεν διστάζει να δοκιμάζει και το πόδι του. Εκτελεί και στατικές φάσεις.

Memphis Depay: Αγωνίζεται στο αριστερό φτερό. Ταχύτατος,πολύ καλός ντριμπλέρ και με φαρμακερή σέντρα.Σίγουρα ο εκάστοτε μπακ θα θέλει πολλές βοήθειες.

Νabil Fekir: Πρόκειται για τον αρχηγό και το μεγάλο αστέρι της Λυών. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αλλά και στην μεσαία γραμμή. Σκοράρει, μοιράζει παιχνίδι και τελειώνει και φάσεις με ατομικές ενέργειες. Άλλος ένας που εκτελεί πολύ καλά τις στατικές φάσεις.

Γενικά: Η Λυών είναι μια επιθετική ομάδα που μπορεί να σε διαλύσει. Έχει ποικιλόμορφους τρόπους ανάπτυξης αφού τόσο από τα πλάγια, όσο και από τον άξονα μπορεί να βγάλει επιθέσεις αφού έχει ποιότητα. Διαθέτει πάρα πολύ καλά «στημένα» και σε απευθείας εκτελέσεις αλλά και σε κόρνερ και μακρινά φάουλ. Άλλο ένα πολύ δυνατό σημείο της Λυών (ίσως το πιο δυνατό) είναι η μετάβαση της από την άμυνα στην επίθεση αφού οι «κόφτες» στην μεσαία γραμμή παίζουν με τους μεσοεπιθετικούς άμεσα μόλις «κλέψουν» μπάλες.
Αδύνατο τους σημείο η αμυντική τους συμπεριφορά, ειδικά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο μπορεί κάποιος να το κερδίσει αν εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες τους, ειδικά στο χαμηλό παιχνίδι.

Comments
To Top