ΑΝΤΡΕΣ

«Το πάθημα όμως μας έγινε μάθημα…»

Στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Το αποτέλεσμα είναι λυπηρό και οδυνηρό για εμάς. Είμαστε σίγουροι πως θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τον τίτλο. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει πίστη στην ομάδα. Μπράβο στον Ολυμπιακό. Έχουμε μπροστά μας τώρα την Λυών και εκεί επικεντρωνόμαστε. Όμως σίγουρα το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό προβληματίζει, ήμασταν κυνικοί, είχαμε ευκαιρίες, δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε και το πληρώσαμε. Η αλήθεια δεν σταθήκαμε πολύ στο παιχνίδι. Το πάθημα όμως μας έγινε μάθημα. Είναι μακρύς ο δρόμος. Υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμη».

Για το παιχνίδι με την Λυών: «Είμαστε το αουτσάιντερ, όμως θα το προσπαθήσουμε να βάλουμε δύσκολα στους Γάλλους. Το αν θα πάρουμε αποτέλεσμα θα το δούμε στον αγώνα».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Αύριο προπόνηση στη Λεμεσό και μεθαύριο στο ΓΣΠ. Ο Μάγκλιτσα ανέβασε ρυθμούς σήμερα και θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην αποστολή. Με δυο μέρες όμως να απομένουν θα κριθούν όλα την τελευταία στιγμή. Το πιο σημαντικό και ευχάριστο είναι πως προπονήθηκε και ο Αγγελή (μέρος του προγράμματος)».

Για το γήπεδο της Λεμεσού: «Αναμένουμε να έρθουν οι εξελίξεις. Σύντομα εντός των επόμενων εβδομάδων θα ξεκινήσει και η διεργασία».

 

Comments
To Top