ΑΝΤΡΕΣ

Ισόπαλο ξεκίνημα!

Δυστυχώς δεν μπήκαμε καλά στο πρωτάθλημα αφού δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και φέραμε ισοπαλία εκτός έδρας 1-1!

Πολύ δυνατά μπήκε η ομάδα μας στον αγώνα πιέζοντας τον αντίπαλο και χάνοντας τέσσερις καλές ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ. Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα βρήκε την ομάδα μας να είναι συνεχώς στην επίθεση αλλά στην τελική προσπάθεια να μην έχει ευστοχία. Μετά και το δεκάλεπτο η ομάδα μας έριξε τον ρυθμό με αποτέλεσμα να μην βγαίνουμε με την ίδια συχνότητα στην επίθεση, ενώ ο προπονητής της ομάδας μας φώναζε συνεχώς στους ποδοσφαιριστές μας να παίξουν γρήγορα και να ανεβαίνουν πιο συχνά στην επίθεση. Η ομάδα μας δεν ήταν καθόλου καλή μετά το πρώτο δεκάλεπτο και παίζοντας με τη «φωτιά» δέχθηκε τελικά γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Με δύο αλλαγές ξεκίνησε στην επανάληψη η ομάδα μας με τους Σκέμπρι και Άλεφ να παίρνουν τις θέσεις των Ντα Σίλβα και Μαρτίνεζ. Στο 56΄ μετά από καλή σέντρα του Γιάκολις ο Σαντάνα με κεφαλιά ισοφάρισε για την ομάδα μας σε 1-1. Μεγάλη ευκαιρία στο 67΄όταν το σουτ του Σαρδινέρο από το ύψος του πέναλτι βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ένα γύρισμα του Ζελάγια δεν βρήκε κάποιο ποδοσφαιριστή μας να τη στείλει στα δίκτυα. Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα μας γινόταν πιο πιεστική με στόχο να πετύχει το δεύτερο γκολ. Ένα σουτ του Σαντάνα στο 80΄βρήκε σε αντίπαλο και πέρασε κόρνερ που ήταν ανεκμετάλλευτο για την ομάδα μας! Κεφαλιά του Πίττα που πέρασε αλλαγή στη θέση του Γιάκολις στο 85΄πέρασε έξω, ενώ η ομάδα μας συνέχιζε να πιέζει για το γκολ της νίκης. Τελικά παρά την πίεση που έβαλε η ομάδα μας το γκολ δεν ήρθε και έτσι απολέσαμε τους πρώτους μας βαθμούς στο πρωτάθλημα.

 

Comments
To Top