ΑΝΤΡΕΣ

«Η πιο μεγάλη εκδρομή στην ιστορία του Απόλλωνα…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που έχουν να κάνουν με την ομάδα μας.

Αναλυτικά:

Αρχικά δήλωσε:

«Η ομάδα έχει στραμμένη την προσοχή της στον εξαιρετικά δύσκολο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, θα ταξιδέψουμε στη Λευκωσία, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα».

Για την προσέλευση των οπαδών του Απόλλων στο Μακάρειο:

«Αναμένεται να ταξιδέψει αρκετός κόσμος στη Λευκωσία. Το δύσκολο είναι ότι οι οπαδοί μας θα κληθούν να ταξιδέψουν για πολλοστή φορά εκτός Λεμεσού. Υπάρχει μεγάλη δυναμική στο σύλλογο».

Για τους Άλαν και Μαρτίνες:

«Προπονούνται κανονικά. Και οι δυο πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με τις ομάδες τους».

Για την εκδήλωση που έγινε την Παρασκευή στην μπουτίκ:

«Ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια που γίνεται εδώ και πέντε χρόνια. Αυτή η δυναμική αυξάνεται. Αρκετός κόσμος έτρεξε να δει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ο κόσμος ακολουθεί πιστά την ομάδα. Αυτό το οποίο απομένει είναι να ξεκινήσουμε με το δεξί τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Για τους τραυματίες:

«Θα περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα. Το μόνο σίγουρο ότι λίαν συντόμως θα επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Ο Άλεφ θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή μας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Για τον Βαλεντίν Αλεξάντρου Κοτσοκάρου:

«Θα το δούμε τις επόμενες ώρες. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση σημαίνει προέκυψαν κάποια εμπόδια».

Για την εκδρομή στο Λίβερπουλ:

«Έχουμε ανακοινώσει τα πακέτα και νομίζω ότι με συνοπτικές διαδικασίες θα εξαντληθούν. Θεωρούμε ότι θα είναι και η πιο μεγάλη εκδρομή στην ιστορία του Απόλλων. Ο Απόλλων θα έχει 2 χιλιάδες εισιτήρια στη διάθεση του».

Για τη σημασία των αγώνων κόντρα στους «μικρούς»:

«Είναι αλήθεια ότι οι τίτλοι κρίνονται στα παιχνίδια της σειράς. Εμείς χάσαμε αρκετούς βαθμούς τα προηγούμενα χρόνια σε αυτά τα παιχνίδια σε αντίθεση με τα ντέρμπι. Σίγουρα αυτός που παίρνει τα παιχνίδια της σειράς αυξάνει και τις πιθανότητες του για να πάρει τον τίτλο».

 

Comments
To Top