ΑΝΤΡΕΣ

Κιννής για όλα…

Για όλα όσα αφορούν την ομάδα μας, τα σχολίασε με δηλώσεις του ο εκ των αντιπροέδρων της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Φάνος Κιννής, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95:

Αναλυτικά για τις μεταγραφές ανέφερε,«είναι ποδοσφαιριστές που θεωρούμε ότι θα βοηθήσουν την ομάδα. Κάποιους τους γνωρίζουμε και κάποιους όχι. Όμως, ο προπονητής μας τους είδε και πιστεύει ότι θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας».

Στη συνέχεια σχολίασε την μεταγραφή του Άλαν Ροντρίγκες από την Λίβερπουλ λέγοντας, «νομίζω ότι πολύ σημαντικό να έχουμε στην ομάδα μας ποδοσφαιριστές τέτοιας εμβέλειας. Είμαστε χαρούμενοι που θα τον έχουμε μαζί μας. Και από την άλλη, είναι σημαντικό που έχουμε συνεργασία με μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως την Λίβερπουλ. Όταν ένας προπονητής σαν ο Κλοπ λέει αυτά τα πράγματα, εμείς τι μπορούμε να πούμε. Σίγουρα, περιμέναμε να κλείσουμε αυτό τον παίκτη και μετά να συναινέσουμε για την μεταγραφή του Χάμπου».

Για την παραχώρηση του Χάμπου: «Δεν υπάρχει ομάδα στην Κύπρο που δεν θέλει τον Χάμπο, πόσο μάλλον εμείς που είναι δικό μας παιδί. Από την άλλη, δεν μπορούμε να στερήσουμε το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Ο Χάμπος ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και να πάει σε ένα πιο μεγάλο πρωτάθλημα. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Απλά, να ξέρει ο κόσμος ότι θα κερδίσει και η ομάδα μας από την μεταγραφή του Χάμπου».

Αν έχει όρο στο συμβόλαιο για αγορά από την Εστορίλ: «Ναι, υπάρχουν κάποιοι όροι που έχουμε βάλει την συμφωνία και να μείνουν ικανοποιημένοι, τότε θα μπορούν όταν δώσουν ένα μεγάλο ποσό να πάρουν τα δικαιώματα του».

Για την μεταγραφή του Μαρτίνες: «Ίσως είναι η πιο ηχηρή μεταγραφή του καλοκαιριού. Ξέρουμε όλοι την αξία του Μαρτίνες. Τον θέλαμε από την περσινή περίοδο, αλλά δεν καταφέραμε να τον φέρουμε στην ομάδα. Σίγουρα, η παρουσία του ανεβάζει επίπεδο την ομάδα».

Για την ανακοίνωση του Ρουμάνου τερματοφύλακα: «Υπάρχουν κάποιες διαδικασίες που πρέπει να γίνουν για να ανακοινωθεί»

Κλείνοντας ανέφερε ότι, «η ομάδα ήταν πολύ καλή και πριν από αυτές τις προσθήκες και εξ ου η πρόκριση μας στους ομίλους του Europa League. Η πρόκριση στους ομίλους μας έδωσε την οικονομική άνεση να κάνουμε κάποιες υπερβάσης και να κάνουμε πιο δυνατή την ομάδα, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Comments
To Top